Landgoed & Kasteel Duivenvoorde

Bewonder onze collectie

Vier het leven op Duivenvoorde

Adopteer uw eigen boom op het Landgoed

Vier het leven. Gedenk, herdenk. Markeer en koester. Het leven kent veel bijzondere momenten. Mensen die we willen herdenken en momenten die we koesteren. De geboorte van uw (klein)kind, het vinden van de liefde of het bereiken van een mijlpaal. Maar ook het herdenken van dierbaren. Nu is er een prachtige plaats om dit te doen. U kunt op landgoed Duivenvoorde een boom adopteren. Met het adopteren van een boom draag je bij aan het behoud van het cultureel erfgoed van Landgoed Duivenvoorde: unieke natuur in een overvolle Randstad. Wij beloven op duurzame wijze het landschap te beheren en te behouden.

Bloeiend Duivenvoorde

Tentoonstelling nog tot 18 december te zien!

Kasteel Duivenvoorde viert het 200-jarig bestaan van het Mauritshuis als museum met een tentoonstelling. De tentoonstelling Bloeiend Duivenvoorde vertelt het verhaal van Johan Steengracht van Oostcapelle, de eerste directeur van het Mauritshuis, aan de hand van brieven, tekeningen en zijn grote verzameling boeken over het Mauritshuis. Daaronder de allereerste catalogus van het museum, door Steengracht zelf geschreven, en vele gravures van de toenmalige schilderijencollectie. Steengracht behoorde tot de familie die kasteel en landgoed Duivenvoorde bezat.

Kasteel & Museum

Bezoek het museum en de tentoonstelling Bloeiend Duivenvoorde.

Bezoek het park

Kom wandelen en genieten van de groene oase. Geheel het jaar geopend.

Adopteer een boom

Het leven kent veel bijzondere momenten. Memoreer deze momenten met uw adoptieboom op het Landgoed.

Verhalen van Sinterklaas

Bezoek op 19 en 26 november de voorstelling Verhalen van Sinterklaas, exclusief te zien op Kasteel Duivenvoorde

Plattegrond park

Agenda

Wat is er binnenkort te doen op Duivenvoorde?

2 oktober: Portretten rondleiding

Van kolossale pruiken tot kleurrijke jurken, en van lange baarden tot ingetogen blikken. De portretten van Duivenvoorde laten zich lezen als een soort fotoalbum. Ze vertellen het verhaal van bijna achthonderd jaar familiegeschiedenis en zijn ook nog eens prachtig om naar te kijken en te vergelijken!

Op zondag 2 oktober staat de rondleiding in het teken van deze portretten. De rondleiding duurt 60 minuten en start om 15.30 uur.

22 oktober Herfstseizoenswandeling

Beleef met onze landgoedopzichter het prachtige landgoed.

Iedere donderdag en zondag 11.30u. Kasteelrondleiding

Iedere donderdag en zondag om 11.30 uur kunt u een Kasteelrondleiding bijwonen.

Scroll naar top