Plan uw bezoek

Welkom op Kasteel Duivenvoorde

Duivenvoorde

Plan uw bezoek

Duivenvoorde is rijk aan verhalen. Breng een bezoek aan het kasteelmuseum, maak een wandeling door het park en verwonder u over de rijke historie van het kasteel en landgoed.

Openingstijden

Wandelpark – Geheel het jaar
Alle dagen; 08.00 – 19.30 uur

Museum
Donderdag tot en met zondag 11.00 – 17.00 uur

Landgoedwinkel
Woensdag tot en met zondag 11.00 – 17.00 uur

Bezoek het park

Kom wandelen en genieten van de groene oase. Geheel het jaar geopend.

Castle Duivenvoorde frontside
Bezoek het Kasteel & Museum

Bezoek vanaf april 2023 de tentoonstelling Franje & Oranje in het museum.

Kasteel- en landgoedwinkel

In de Groene Salon bevindt zich de mooiste kasteel- en landgoed winkel.

Contact

Voor meer informatie en contactgegevens.

Agenda

Wat is er binnenkort te doen op Kasteel Duivenvoorde?

Donderdag 1 juni; Museum open – rondleiding met gids & audiotour

Dit jaar kleurt Duivenvoorde Oranje. De families die op het kasteel en landgoed woonden hebben eeuwenlang een bijzondere en innige band gehad met het Huis van Oranje en Oranje-Nassau. Bezoek de tentoonstelling met onze gids of zelfstandig met een audiotour.

Zaterdag 3 juni; Museum open – rondleiding met gids

Dit jaar kleurt Duivenvoorde Oranje. De families die op het kasteel en landgoed woonden hebben eeuwenlang een bijzondere en innige band gehad met het Huis van Oranje en Oranje-Nassau. Bezoek de tentoonstelling met onze gids.

Zondag 4 juni; Museum open – rondleiding met gids & audiotour

Dit jaar kleurt Duivenvoorde Oranje. De families die op het kasteel en landgoed woonden hebben eeuwenlang een bijzondere en innige band gehad met het Huis van Oranje en Oranje-Nassau. Bezoek de tentoonstelling met onze gids of zelfstandig met een audiotour.

Parkeren

Bereikbaarheid van Duivenvoorde

Kan ik mijn auto parkeren?

Komt u met de auto; dan graag parkeren op ons eigen parkeerterrein, deze bevind zich aan het einde van de oprijlaan rechts.
Op dit parkeerterrein geld de verplichting tot betaald parkeren. Met de aanschaf van een parkeerticket draagt u bij aan de instandhouding van het landgoed.
U kunt uw parkeer ticket kopen: online, of via de QR-code welke op de borden op het parkeerterrein staat afgebeeld. Daarnaast is het mogelijk om fysiek een ticket aan te schaffen bij de ticketautomaat. Deze staat nabij de brug ingang park (niet te missen). Parkeren op Duivenvoorde kost 3,50 per dag of 25 euro per jaar.

Komt u op de fiets; dan graag parkeren in de gratis fietsenstalling op het parkeerterrein

Waar kan ik een parkeerkaart kopen

Bij aanschaf van tickets in onze webshop kunt u een parkeerkaart vooraf online boeken. Daarnaast kunt u deze ook aanschaffen aan de ticketautomaat tegenover de ingang naar de parkeerplaats rechts van de ingang van de ommuurde tuin. Parkeren op de parkeerplaats van Duivenvoorde kost € 3,50 per dag of € 25,00 per jaar.

Kan ik ook op de fiets komen?

Komt u op de fiets, dan kunt u parkeren in de gratis fietsenstalling op de parkeerplaats.

Toegankelijkheid kasteel

Het kasteel is helaas niet toegankelijk voor rolstoelen en voor mensen die slecht ter been zijn, dit vanwege de vele trappen in het kasteel.

Fietsroutes

Vanaf het Landgoed & Kasteel zijn verscheidende prachtige fietsroutes, door de duinen en landgoederen te volgen.

Overig

Honden

Honden zijn vanwege het kwetsbare karakter van de flora en fauna op het landgoed helaas niet welkom, ook niet aangelijnd.

Drones

Duivenvoorde is een bewoond particulier landgoed. Het maken van opnames met drones is daarom niet toegestaan. 

Uw activiteit op het landgoed

Het park is opengesteld voor individueel bezoek, maar is geen openbaar terrein. Dat betekent dat het niet is toegestaan om zonder schriftelijke toestemming uw eigen activiteiten (denk aan fotoreportages, rondleidingen of cursussen) te organiseren op het landgoed. Neem voor meer informatie contact op via info@kasteelduivenvoorde.nl.

Aansprakelijk

Duivenvoorde is niet aansprakelijk voor verlies, diefstal en/of beschadiging van uw eigendommen tijdens uw bezoek aan het kasteel en park.

Winkelwagen
Scroll naar boven