×Het kasteel is op 6 oktober niet toegankelijk in verband met een besloten partij.

Vrienden van Duivenvoorde

Vrienden geven het prachtige en unieke Landgoed steun en vriendschap. Met uw vriendschap draagt u bij aan het behoud van het landgoed, het kasteel en de collectie. Stichting Duivenvoorde is geheel aangewezen op eigen inkomsten, fondsen, giften en sponsorgelden. De kosten voor het in stand houden van het bijzondere kasteel met de prachtige kunstcollectie, het wandelpark en alle 20 rijksmonument op het landgoed zijn hoog. 

Word VRIEND van Duivenvoorde

Door VRIEND van Duivenvoorde te worden steunt u al voor een klein bedrag per jaar het behoud en de ontwikkeling van dit landgoed in de randstad.

U wordt uitgenodigd voor diverse activiteiten waaronder de jaarlijkse opening van het museumseizoen in maart en de jaarlijkse Vriendenlezing in het najaar in de Marotzaal bij het haardvuur. Daarnaast wordt u altijd als één van de eerste op de hoogte gesteld van nieuws en ons activiteitenaanbod. U ontvangt per jaar vier toegangskaarten voor het kasteel voor eigen gebruik of om cadeau te geven. In 2022 krijgen Vrienden van Duivenvoorde 15% korting op de Bloeiend Duivenvoorde producten in de landgoedwinkel.

Voor € 50,00 per jaar (of als u wilt meer) bent u al VRIEND van Duivenvoorde!

Scroll naar top