De bruiloft

Een sfeervolle huwelijksvoltrekking met al je dierbare vrienden en familie in het prachtige en romantische decor van een echt kasteel? Bij Kasteel Duivenvoorde is dat mogelijk; wij zijn een huwelijkslocatie waar je het officiële ja-woord mag geven. Dit kan zowel binnen in de imposante Marotzaal als buiten in de schitterende kasteeltuin. 

Binnen in de Marotzaal
De pronkzaal van het kasteel is de Marotzaal; de voor Nederland unieke Lodewijk XIV-zaal is vermoedelijk ontworpen door hofarchitect Daniel Marot (1661-1752). De wanden van de zaal worden gesierd met portretten van de opeenvolgende generaties Van Wassenaer die het kasteel bewoond hebben. De imposante, historische zaal met uitzicht op de kasteelvijver en zijn diffuse daglicht leent zich bij uitstek voor een romantisch huwelijk.

In de buitenlucht
Is het mooi weer op jullie huwelijksdag? Ga dan voor de officiële huwelijksvoltrekking in de buitenlucht. Gietijzeren bogen, stijlvolle witte stoelen, een trouwtafel en uiteraard een rode loper worden verzorgd. Het Nederlandse weer laat zich helaas niet altijd voorspellen, dus wij houden de Marotzaal ook voor jullie gereserveerd.

Tarieven
Prijs op basis van 1,5 uur
Dinsdag t/m donderdag € 875,-
Vrijdag en zaterdag € 975,-

Toost en taart
Willen jullie aansluitend aan de ceremonie ook nog het toost- en taartmoment op Kasteel Duivenvoorde laten plaatsvinden? Dan is dat mogelijk met een verlenging van maximaal 1 uur tot na de ceremonie. Voor deze verlenging berekenen wij € 450,-

Buitenhuwelijk
Basisopstelling buiten € 500,- (Stijlvolle stretchoverkapping met vlondervloer, bruine stoelen, trouwtafel, katheder)
Witte buitenstoel à € 4,50 per stuk

Tarieven zijn onder voorbehoud. Kosten voor de gemeentelijke leges van Gemeente Voorschoten en de trouwambtenaar zijn niet bij genoemde prijzen inbegrepen. De buitenkosten zijn extra op de reguliere huwelijksceremoniekosten.

Plaats hier uw reservering

Extra mogelijkheden

Toost- & taartmoment

Na de ceremonie is het tijd om te proosten met elkaar. Wij serveren een feestelijk glas prosecco, champagne of een kleurrijk alcoholvrij alternatief. De bruidstaart, geheel naar eigen smaak, grootte en decoratie, verzorgen jullie zelf via de eigen geselecteerde patissier. Uiteraard regelen wij de schoteltjes en vorkjes.
– Prosecco, schoteltjes services € 9,50 op basis van 30 minuten
– Prosecco, schoteltjes services € 14,25 op basis van 1 uur

Huwelijksborrel of -receptie

Na het feestelijk aansnijden van de bruidstaart serveren wij de gasten drankjes uit het Hollandse assortiment bestaande uit witte, rode en rosé huiswijnen, bier, frisdranken en vruchtensappen. De bediening gaat een aantal keer rond met lekkere koude en warme hapjes.
– Drankjes & hapjes € 25,00 p.p. op basis van 1,5 uur
– Drankjes & hapjes € 32,50 p.p. op basis van 2 uur

De culinaire invulling

De culinaire voorstellen in de aangeboden huwelijksarrangementen zijn samengesteld door onze chefkok. Hij werkt nauw samen met verschillende lokale leveranciers; zij proberen bij alle gerechten en bereidingen zoveel mogelijk streekproducten en te gebruiken.
Wij kunnen van alles voor jullie verzorgen; van een luxe uitgeserveerd diner aan één lange tafel, een heerlijke walking diner met verrukkelijke gerechtjes tot een informele setting met een barbecue buiten op het gazon. Bij het diner serveren wij passende wijnen en tafelwaters en sluiten het af met koffie, thee en lekkers.
– 3-gangen diner & dranken vanaf € 94,50 p.p. op basis van 2 uur
– 3-gangen diner & dranken vanaf € 99,50 p.p. op basis van 2,5 uur

Culinaire alternatieven

Willen jullie toch het geheel exclusiever of heb je specifieke wensen omtrent de culinaire invulling? Wil je bijvoorbeeld ook ondersteuning bij de stijlvolle aankleding en inrichting ed. van jullie huwelijk? Kasteel Duivenvoorde werkt samen met cateraars in de regio. Informeer naar de mogelijkheden.

De cateraars met wie zij samenwerken zijn:

€€€ House of Lords | Cateringmeesters | MPS
€€ Dames Dietz | Toetcatering

Alle tarieven zijn onder voorbehoud

Winkelwagen
Scroll naar boven