Agenda

Vanaf 14 april: Bloeiend Duivenvoorde

Vanaf 14 april is het Kasteel weer geopend, bezoek de tentoonstelling Bloeiend Duivenvoorde en ontdek de bloeiende collectie van Kasteel en Landgoed

Iedere zondag 11.30u. Kasteelrondleiding

Iedere zondag om 11.30 uur kunt u een Kasteelrondleiding bijwonen.

Iedere zondag 13.30u Historische tuinrondleiding

Iedere zondag om 13.30 uur een historische tuinrondleiding, krijg meer informatie over de geschiedenis van de tuinen en het landgoed.

6 juni; Dag van het Kasteel

Het kasteel is op de Dag van het Kasteel geopend met audiotours en vrije doorgang van 10 uur tot 17.00 uur. Ieder half uur zal er een flitsrondleiding worden gegeven over Duivenvoorde tijdens het Rampjaar 1672. Hoe verging het de bewoners en hoe komt het dat Duivenvoorde, anders dan veel andere huizen dat jaar niet is verwoest? Buiten in de kasteeltuin is er doorlopend voor kinderen de speciale multimediatour met ridder Jan II van Wassenaer en voor de volwassenen een speciale monumentenwandeling.

December; kerstbomenverkoop

Al jaren traditie: de sfeervolle verkoop van kerstbomen op het landgoed. Zelf gekweekt, dus kakelvers. Ook verkopen wij prachtige Nordmann sparren in diverse hoogtes, gezaagd. Afkomstig uit Duitsland of Denemarken, dit door een tekort aan 'eigen kweek'. Daarnaast kunt u ook terecht voor prachtige zelfgemaakte kerstkransen, maretak en ander kerstgroen. 

Scroll naar top