Zakelijk

Wilt u uw bijeenkomst een
bijzonder karakter geven?

Een magnifieke entourage

voor de meest uiteenlopende exclusieve bijeenkomsten

Duivenvoorde is niet alleen een kasteelmuseum, maar ook een magnifieke entourage voor de meest uiteenlopende exclusieve bijeenkomsten. De stijlvolle vertrekken, de landelijke rust en de lommerrijke omgeving vormen het fraaie decor voor uw bijeenkomst, congres of event.

Duivenvoorde voor uw bijeenkomst

Het Kasteel met haar verschillende prachtige vertrekken is de locatie voor een inspirerende bijeenkomst. Er zijn tal van mogelijkheden, waar wij u graag meer over vertellen.

Meer informatie

Voor meer informatie neem contact op met onze evenementenafdeling via 071-5613752 (di. t/m vr. tijdens kantooruren) of per mail via info@kasteelduivenvoorde.nl

Voorhuis, Marotzaal en Grote Eetkamer
Het Voorhuis dient als ontvangstruimte en is nog vrijwel geheel in de 17de-eeuwse staat. De twee andere vertrekken op de begane grond van het kasteel worden gebruikt voor (o.a. besloten) bijeenkomsten. Het grootste vertrek is de monumentale en stijlvolle Marotzaal met de levensgrote portretten van de familie Van Wassenaer, vijf eeuwen lang trotse eigenaren van Duivenvoorde. Het is een ruime zaal met veel daglicht die uw bijeenkomst met zekerheid een bijzondere uitstraling zal geven. De naastgelegen grote Eetkamer leent zich bij uitstek voor een meer intieme bijeenkomst.

Zuid-Vleugel
De vijf vertrekken in de Zuid-vleugel geven het besloten en kleinschalige kasteelkarakter weer en hebben de perfecte ambiance voor een kort of lang overleg. Of kunnen gebruikt worden als breakoutrooms tijdens een vergadering of congres in de Marotzaal. De Zuid-Vleugel, met eigen entree, pantry en sanitair, is ook exclusief te huren. 

Vele mogelijkheden
We vertellen u graag meer over de mogelijkheden om bij Kasteel Duivenvoorde uw bijeenkomst te organiseren:

Bekijk de vertrekken voor uw bijeenkomst

Start nu uw aanvraag

Winkelwagen
Scroll naar boven