Vriend

 • In 2020, het jaar waarin de Stichting Duivenvoorde precies 60 jaar bestond, is onze kring Vrienden van Duivenvoorde vernieuwd. Vrienden geven het prachtige en unieke Landgoed steun en vriendschap.

  Stichting Duivenvoorde is geheel aangewezen op eigen inkomsten, fondsen, giften en sponsorgelden. De kosten voor het in stand houden van het bijzondere kasteel met de prachtige kunstcollectie, het wandelpark en alle 20 rijksmonument op het landgoed zijn hoog. Duivenvoorde vormt, binnen het drukst bevolkte gedeelte van Nederland, een unieke groen oase van rust en schoonheid die zonder financiële steun van particulieren en andere partijen niet behouden kan worden. Samen met ruim 100 vrijwilligers en een klein team van 6 stafmedewerkers, doen wij er alles aan om deze schitterende plek voor u toegankelijk te houden en u de mogelijkheid te geven om mooie momenten op Duivenvoorde te kunnen vieren en beleven.

  Een greep uit de noodzakelijke investeringen voor de komende jaren:

  - Schilderen van buitenzijde en onderhoud van kasteel
  - Restauratie van het unieke koetshuis waar nu onze rijtuigen staan opgesteld
  - (Verdere) digitale ontsluiting van de collectie
  - Verduurzamen en vernieuwen van verlichting in het kasteel
  - Verduurzamen gebouwen en energietransitie
  - Restauratie textiele aankleding van de Blauwe Logeerkamer, Turkse Kamer, Oosterlandse Kamer en Porseleinkamer
  - Onderhoud park en lanen voor de fietsers en wandelaars op het landgoed
  - Het organiseren van (meer) evenementen voor jong en oud, speciale tentoonstellingen en lezingen
  - Ontwikkelen van educatief aanbod 

  Word VRIEND van Duivenvoorde

  Door VRIEND van Duivenvoorde te worden steunt u al voor een klein bedrag per jaar het behoud en de ontwikkeling van dit landgoed in de randstad.
  U wordt uitgenodigd voor diverse activiteiten waaronder de jaarlijkse opening van het museumseizoen in maart en de jaarlijkse Vriendenlezing in het najaar in de Marotzaal bij het haardvuur. Daarnaast wordt u altijd als één van de eerste op de hoogte gesteld van nieuws en ons activiteitenaanbod. U ontvangt per jaar vier toegangskaarten voor het kasteel voor eigen gebruik of om cadeau te geven.

  Bij aanmeldingen vóór 31 maart 2021 ontvangt u bij uw lidmaatschap eenmalig een gratis gezinsjaarwandelkaart (1 jaar geldig vanaf datum van uitgifte).

  Voor € 50,00 per jaar (of als u wilt meer) bent u al VRIEND van Duivenvoorde!

  Ik word vriend van Duivenvoorde

  Deel deze pagina