Rondleidingen op Duivenvoorde

Het Landgoed en Kasteel zijn zelfstandig te bezoeken met een audiotour maar er zijn ook rondleidingen door onze deskundige gidsen te volgen. Iedere zondag en donderdag zijn er instaprondleidingen; Kasteelrondleidingen & Historische Tuinrondleidingen. Naast de reguliere rondleidingen door het kasteel en landgoed vinden er regelmatig thema rondleidingen plaats. Ga samen een kasteelgids op ontdekkingstocht door het historische kasteel en ontdek de verhalen van het eeuwenoude Duivenvoorde en zijn bewoners. Een spannende beleving voor jong en oud.

Tickets voor de instaprondleidingen zijn te boeken via onderstaande buttons;

Combineer het bezoek met een rondleiding over het landgoed. Het Landschapspark Duivenvoorde heeft prachtige vergezichten, idyllische slingerpaadjes en romantische bruggetjes heerlijk wandelen. Ieder seizoen heeft het park een andere uitstraling. Geniet met het hele gezin van de heerlijke natuur en wie weet spot u wel een van de eekhoorntjes, ijsvogels of vossen op het landgoed.

Naast rondleidingen die u individueel kunt bezoeken is het mogelijk om exclusieve groepsrondleidingen te volgen. Een aantal mogelijkheden:

Portrettenrondleiding

Flora en Fauna Rondleiding

Scroll naar boven