Huisregels

Historisch interieur
Wij vragen u om respect te hebben voor deze historische locatie, door tijdens uw bezoek niet tegen de wanden of collectie te leunen en om niet te gaan zitten op de collectie of deze aan te raken.

Entree
Iedere bezoeker dient gedurende het museumbezoek over een geldig entreebewijs te beschikken. 

Fotograferen
Fotograferen en filmen mag, maar zonder flits, zonder statief en zonder dat het andere bezoekers hindert. We vinden het leuk als u de foto’s deelt via Facebook, Instagram of Twitter. Voor commerciële opnamen kunt u contact opnemen met sales@kasteelduivenvoorde.nl.

Garderobe
Tassen (groter dan A4), rugzakken, paraplu’s en ridderattributen dienen achtergelaten te worden in de garderobe. Er is een beperkt aantal lockers beschikbaar, deze werken met een munt van €0,50 die na gebruik wordt teruggegeven. Het gebruik van de lockers is gratis. Er zijn ook muntjes beschikbaar. Het museum is onder geen beding aansprakelijk bij het verliezen van persoonlijke eigendommen.

Kinderen
Kinderen zijn meer dan welkom, tot 12 jaar wel altijd onder begeleiding van een volwassene. Wij vragen begeleiders toezicht te houden op hun kinderen.

Telefoneren
Houd rekening met andere bezoekers en beperk uw telefoongebruik zoveel mogelijk.

Eten en drinken
Het is niet toegestaan zelf meegebrachte consumpties in het kasteel te nuttigen. 

Cameratoezicht
In het museum is cameratoezicht.

Scroll naar boven