Zakelijke meetings

 • Wilt u uw bijeenkomst een bijzonder karakter geven? Duivenvoorde is niet alleen een kasteelmuseum, maar juist ook een magnifieke entourage voor de meest uiteenlopende exclusieve zakelijke bijeenkomsten! De stijlvolle vertrekken, de landelijke rust en de lommerrijke omgeving vormen het fraaie decor voor uw bijeenkomst, congres of event.

  Voorhuis en Marotzaal
  Het Voorhuis dient als ontvangstruimte en is nog vrijwel geheel in de 17de-eeuwse staat. De twee andere vertrekken op de begane grond van het kasteel worden gebruikt voor (o.a. besloten) bijeenkomsten. Het grootste vertrek is de monumentale en stijlvolle Marotzaal met de levensgrote portretten van de familie Van Wassenaer, vijf eeuwen lang trotse eigenaren van Duivenvoorde. Het is een ruime zaal met veel daglicht die uw bijeenkomst met zekerheid een bijzondere uitstraling zal geven.

  Eetkamer en Bestuurskamer
  De naastgelegen grote Eetkamer leent zich bij uitstek voor een meer intieme bijeenkomst. De Bestuurskamer op de eerste etage geeft het besloten en kleinschalige kasteelkarakter weer en is de perfecte ambiance voor een kort overleg.

  Meer weten?

  Wilt u meer weten over een bijeenkomst op Kasteel Duivenvoorde, dan zal de Kasteelbeheerder in een persoonlijk gesprek graag de mogelijkheden met u doornemen. U kunt hiervoor telefonisch contact opnemen via 071 – 562 37 84 of een e-mail sturen naar sales@kasteelduivenvoorde.nl.

  Deel deze pagina