Vergaderen - binnen of buiten

 • Wilt u uw bijeenkomst een bijzonder karakter geven? Duivenvoorde is niet alleen een kasteelmuseum, maar ook een magnifieke entourage voor de meest uiteenlopende exclusieve zakelijke bijeenkomsten. De stijlvolle vertrekken, de landelijke rust en de lommerrijke omgeving vormen het fraaie decor voor uw bijeenkomst, congres of event. Er zijn vele mogelijkheden!

  vraag vrijblijvend een offerte aan


  Voorhuis, Marotzaal en Grote Eetkamer
  Het Voorhuis dient als ontvangstruimte en is nog vrijwel geheel in de 17de-eeuwse staat. De twee andere vertrekken op de begane grond van het kasteel worden gebruikt voor (o.a. besloten) bijeenkomsten. Het grootste vertrek is de monumentale en stijlvolle Marotzaal met de levensgrote portretten van de familie Van Wassenaer, vijf eeuwen lang trotse eigenaren van Duivenvoorde. Het is een ruime zaal met veel daglicht die uw bijeenkomst met zekerheid een bijzondere uitstraling zal geven. De naastgelegen grote Eetkamer leent zich bij uitstek voor een meer intieme bijeenkomst.

  Zuid-Vleugel
  De vijf vertrekken in de Zuid-vleugel geven het besloten en kleinschalige kasteelkarakter weer en hebben de perfecte ambiance voor een kort of lang overleg. Of kunnen gebruikt worden als breakoutrooms tijdens een vergadering of congres in de Marotzaal. De Zuid-Vleugel, met eigen entree, pantry en sanitair, is ook exclusief te huren.
  Kasteel Duivenvoorde biedt ook de mogelijkheid om uw bijeenkomst in de openlucht te laten plaatsvinden. Op het gazon van de kasteeltuin wordt uw vergaderopstelling geplaatst en met het schitterende kasteel op de achtergrond heeft u een meer dan unieke ambiance voor uw gasten gecreëerd.

  Let op: in de bovenstaande tekst wordt uitgegaan van de normale situatie. Zie pagina zaalcapaciteit voor onze actuele zaalcapaciteit op basis van de RIVM-richtlijnen

  vraag vrijblijvend een offerte aan

  Bijeenkomsten in de open lucht
  Kasteel Duivenvoorde biedt ook de mogelijkheid om uw bijeenkomst in de openlucht te laten plaatsvinden. In onze stijlvolle stretchtent met vlondervloer op het gazon van de kasteeltuin wordt uw vergaderopstelling geplaatst, met het schitterende kasteel op de achtergrond heeft u een meer dan unieke ambiance voor uw gasten gecreëerd.

  Het 260 hectare landgoed biedt u tevens voldoende ruimte om tijdens uw openlucht vergadering in alle rust de benen te strekken en deze idyllische omgeving is ideaal voor een ontspannende wandeling tijdens of na uw bijeenkomst.

  De extra kosten van een openlucht vergadering bedragen €500,= voor de inhuur van het vergadermeubilair (maximaal 15 personen). Mocht de openlucht vergadering onverhoopt niet buiten door kunnen gaan, dan worden deze extra kosten uiteraard niet aan u doorbelast.

  Wilt u de mogelijkheden voor een vergadering in de openlucht met ons bespreken, neem dan alstublieft contact met ons op via 071 – 562 37 84 of sales@kasteelduivenvoorde.nl).

   

   

  Deel deze pagina