Vergaderen

 • Wilt u uw bijeenkomst een bijzonder karakter geven? Duivenvoorde is niet alleen een kasteelmuseum, maar ook een magnifieke entourage voor de meest uiteenlopende exclusieve zakelijke bijeenkomsten. De stijlvolle vertrekken, de landelijke rust en de lommerrijke omgeving vormen het fraaie decor voor uw bijeenkomst, congres of event.

  Voorhuis, Marotzaal en Grote Eetkamer
  Het Voorhuis dient als ontvangstruimte en is nog vrijwel geheel in de 17de-eeuwse staat. De twee andere vertrekken op de begane grond van het kasteel worden gebruikt voor (o.a. besloten) bijeenkomsten. Het grootste vertrek is de monumentale en stijlvolle Marotzaal met de levensgrote portretten van de familie Van Wassenaer, vijf eeuwen lang trotse eigenaren van Duivenvoorde. Het is een ruime zaal met veel daglicht die uw bijeenkomst met zekerheid een bijzondere uitstraling zal geven. De naastgelegen grote Eetkamer leent zich bij uitstek voor een meer intieme bijeenkomst.

  Zuid-Vleugel
  De vijf vertrekken in de Zuid-vleugel geven het besloten en kleinschalige kasteelkarakter weer en hebben de perfecte ambiance voor een kort of lang overleg. Of kunnen gebruikt worden als breakoutrooms tijdens een vergadering of congres in de Marotzaal. De Zuid-Vleugel, met eigen entree, pantry en sanitair, is ook exclusief te huren.      

  Kasteel Duivenvoorde biedt ook de mogelijkheid om uw bijeenkomst in de openlucht te laten plaatsvinden. Op het gazon van de kasteeltuin wordt uw vergaderopstelling geplaatst en met het schitterende kasteel op de achtergrond heeft u een meer dan unieke ambiance voor uw gasten gecreëerd. 

  Meer weten?

  Wilt u meer weten over een bijeenkomst op Kasteel Duivenvoorde, dan kunt u contact opnemen met de afdeling Sales via 071 – 562 37 84 of een e-mail sturen naar sales@kasteelduivenvoorde.nl

  Deel deze pagina