Vergaderen in de openlucht

 • Kasteel Duivenvoorde biedt ook de mogelijkheid om uw bijeenkomst in de openlucht te laten plaatsvinden. Op het gazon van de kasteeltuin wordt uw vergaderopstelling geplaatst en met het schitterende kasteel op de achtergrond heeft u een meer dan unieke ambiance voor uw gasten gecreëerd.

  Het 270 hectare landgoed biedt u tevens voldoende ruimte om tijdens uw openlucht vergadering in alle rust de benen te strekken en deze idyllische omgeving is ideaal voor een ontspannende wandeling tijdens of na uw bijeenkomst.

  Twee dagen voor de afgesproken vergaderdatum zal de Kasteelbeheerder met u bespreken of de openlucht vergadering buiten door kan gaan met inachtneming van de weersverwachting.

  De extra kosten van een openlucht vergadering bedragen € 250,= voor de inhuur van het vergadermeubilair (maximaal 15 personen). Mocht de openlucht vergadering onverhoopt niet buiten door kunnen gaan, dan worden deze extra kosten uiteraard niet aan u doorbelast.


  Meer weten?

  Wilt u meer weten over vergaderen in de openlucht bij Duivenvoorde, dan zal de Kasteelbeheerder in een persoonlijk gesprek graag de mogelijkheden met u doornemen. U kunt hiervoor telefonisch contact opnemen via 071 – 562 37 84 of een e-mail sturen naar sales@kasteelduivenvoorde.nl.

  Deel deze pagina