Vergaderen in de openlucht

 • Kasteel Duivenvoorde biedt ook de mogelijkheid om uw bijeenkomst in de openlucht te laten plaatsvinden. In onze stijlvolle stretchtent met vlondervloer op het gazon van de kasteeltuin wordt uw vergaderopstelling geplaatst, met het schitterende kasteel op de achtergrond heeft u een meer dan unieke ambiance voor uw gasten gecreëerd.

  Het 260 hectare landgoed biedt u tevens voldoende ruimte om tijdens uw openlucht vergadering in alle rust de benen te strekken en deze idyllische omgeving is ideaal voor een ontspannende wandeling tijdens of na uw bijeenkomst.

  De extra kosten van een openlucht vergadering bedragen €500,= voor de inhuur van het vergadermeubilair (maximaal 15 personen). Mocht de openlucht vergadering onverhoopt niet buiten door kunnen gaan, dan worden deze extra kosten uiteraard niet aan u doorbelast.


  Meer weten?

  Wilt u meer weten over vergaderen in de openlucht bij Duivenvoorde, dan nemen wij graag de mogelijkheden met u door. U kunt hiervoor telefonisch contact opnemen via 071 – 562 37 84 of een e-mail sturen naar sales@kasteelduivenvoorde.nl.

  Deel deze pagina