Gedenkwaardige momenten

 • Kasteel Duivenvoorde is een stijlvolle en rustige locatie om op zowel intieme wijze of juist met meer gasten afscheid te nemen van uw dierbare. Condoleances en herdenkingsbijeenkomsten in aanvulling bij een geloofs- of andere uitvaartdienst zijn het gehele seizoen mogelijk, op aanvraag ook de uitvaartceremonie zelf.

  In het Kasteel zijn verschillende ruimtes te gebruiken voor een bijeenkomst, de karakteristieke Marotzaal bied de ruimte met uitzicht over het prachtige landgoed. Bij goed weer is tevens in aanvulling (of uitsluitend) het omliggende landgoed te gebruiken. Alle ruimtes in het Kasteel zijn ingericht met stukken uit de museale collectie wat het een unieke plek maakt om te verblijven. In aanvulling op de Marotzaal kunnen kleinere ruimtes gebruikt worden als bijvoorbeeld familiekamer.

  Catering
  In samenwerking met een cateraar van uw keuze wordt alle zorg uit handen genomen. Wij hebben diverse cateraars geselecteerd die in ons Kasteel de catering mogen verzorgen. Tijdens ons intakegesprek zullen wij uw wensen inventariseren, waarna wij een passende selectie maken met wie wij u in contact gaan brengen om een passend voorstel te maken.

  Gedenken en herdenken
  Sinds kort is het mogelijk om een blijvende herinnering op het landgoed te creëren om naar terug te komen in de vorm van een adoptieboom. Een mooie oude eik aan de Voorlaan, een jonge of nieuwe beuk of linde in het park met schitterende vergezichten, lanen en slingerpaden of een fruitboom in de boomgaard van de Leidse Tuin.

  Het kasteel dat veel momenten heeft beleefd met de families die er woonden, zet de traditie voort door het landgoed open te stellen om nieuwe momenten te koesteren. Met het adopteren van een boom draag je bij aan het behoud van het cultureel erfgoed van Landgoed Duivenvoorde: unieke natuur in een overvolle Randstad. Wij beloven op duurzame wijze het landschap te beheren en te behouden.

  Meer weten?

  Wilt u meer weten over een bijeenkomst op Duivenvoorde, dan kunt u contact opnemen met de afdeling Sales via 071 – 562 37 84 of een e-mail sturen naar sales@kasteelduivenvoorde.nl.

  Deel deze pagina