Feestelijke bijeenkomsten

 • Zoekt u een buitengewone locatie in de buurt van Den Haag / Leiden voor een bijzonder diner of een origineel feest, dan bent u bij Kasteel Duivenvoorde in Voorschoten aan het juiste adres!

  Let op: in de onderstaande zaalcapaciteit wordt uitgegaan van een normale situatie. Zie het tabblad “zaalcapaciteit” voor onze actuele zaalcapaciteit op basis van de RIVM-richtlijnen.

  Met een klein of groot gezelschap. Voor een feestelijke high tea of lunch, een aangeklede middagborrel, een intiem diner, of voor een uitbundige feestavond. Informeel, stijlvol, chic of met veel grandeur.

  Zittend aan prachtig gedekte tafels met fonkelend glaswerk, linnen servet, kaarslicht en weelderige bloemen (lunch & diner van 10 tot maximaal 90 personen) of juist in een informele setting met statafels, buffetten en een ruime dansvloer (feest tot maximaal 150 gasten); wij verzorgen elke zakelijke of feestelijke bijeenkomst geheel in stijl voor u.

  Onze cateraars helpen u graag uw wensen om te zetten naar een origineel programma dat naadloos bij u past. De unieke Marotzaal, de intieme Grote Eetkamer en het gastvrije Voorhuis van Kasteel Duivenvoorde vormen een prachtige ambiance voor exclusieve feestelijkheden. De vertrekken zijn zowel gezamenlijk als afzonderlijk te boeken en in zijn geheel kan u maar liefst 200 gasten ontvangen.

  Let op: in de bovenstaande tekst wordt uitgegaan van de normale situatie. Zie pagina zaalcapaciteit voor onze actuele zaalcapaciteit op basis van de RIVM-richtlijnen.

  Meer weten?

  We ontmoeten u graag op Kasteel Duivenvoorde om de verschillende mogelijkheden persoonlijk met u te bespreken. Bel of mail ons gerust voor het maken van afspraak (via 071 – 562 37 84 of sales@kasteelduivenvoorde.nl).

  Deel deze pagina