Trouwlocatie

 • Romantische en stijlvolle trouwlocatie
  Zijn jullie op zoek naar een romantische en stijlvolle locatie in de regio Leiden – Den Haag voor jullie huwelijksreportage, de voltrekking van jullie burgerlijk huwelijk of zelfs het vieren van uw hele huwelijksdag? 
  Duivenvoorde is een van de oudste kastelen van Zuid-Holland en vormt een uniek ensemble van kasteel, park en landgoed.

  Door deze historische ambiance en de prachtige ligging is Kasteel Duivenvoorde een uitstekende locatiekeuze met ruim 100 parkeerplaatsen. Voor een klein of groot gezelschap, voor een feestelijke en informele middagborrel, stijlvol diner of intieme feestavond voor al jullie genodigden.

                  

  Officiële trouwlocatie gemeente Voorschoten
  Kasteel Duivenvoorde is een van de officiële trouwlocaties van de gemeente Voorschoten. De stijlvolle Marotzaal met de levensgrote portretten van de familie Van Wassenaer, vijf eeuwen lang trotse eigenaren van Duivenvoorde, is een zaal die jullie burgerlijk huwelijk een bijzondere uitstraling zal geven.

  Voor een gezelschap van maximaal 60 personen plaatsen wij gouden stoeltjes in een  speciale huwelijksopstelling. Wilt u een andere opstelling, dan kan dat uiteraard in overleg met de Kasteelbeheerder.

  Praktische informatie
  Op de volgende tijden kan de huwelijksvoltrekking plaatsvinden:
  –           10.00 uur, 11.30 uur en 13.45 uur
  –           15.30 uur is alleen mogelijk in combinatie met een receptie en/of diner en/of feestavond

  Als de trouwceremonie op Kasteel Duivenvoorde plaatsvindt, dan is het in overleg mogelijk om voor en na de plechtigheid een bruidsreportage in het park of in het kasteel te laten maken.

  Tarieven
  Voor een huwelijksvoltrekking worden voor 2017 de volgende tarieven in rekening gebracht:

  Huur locatie Duivenvoorde op:
  -  dinsdag t/m vrijdag: € 875,-
  -  zaterdag: € 975,-

  De gemeentelijke leges zijn:
  - dinsdag t/m vrijdag: €  377,-
  - zaterdag: € 415,-
  Deze leges dient u zelf bij de gemeente Voorschoten te voldoen.


  Meer weten?

  Wilt u meer informatie over de mogelijkheden of eens een kijkje komen nemen op het kasteel? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met onze Kasteelbeheerder, via 071 – 5623784 of sales@kasteelduivenvoorde.nl.

  Deel deze pagina