Losse tarieven & overige

 • *in verband met de huidige maatregelen geldt momenteel een maximum van 4 personen bij uw receptie, diner of feest. Zodra de maatregelen het toelaten, kunnen wij het onderstaande voor u verzorgen.
  Toost- & taartmoment

  Na de ceremonie is het tijd om te proosten met elkaar. Wij serveren een feestelijk glas prosecco, champagne of een kleurrijk alcoholvrij alternatief. De bruidstaart, geheel naar eigen smaak, grootte en decoratie, verzorgen jullie zelf via de eigen geselecteerde patissier. Uiteraard regelen wij de schoteltjes en vorkjes.
  - Prosecco, schoteltjes services € 9,50 op basis van 30 minuten
  - Prosecco, schoteltjes services € 14,25 op basis van 1 uur

  Huwelijksborrel of -receptie

  Na het feestelijk aansnijden van de bruidstaart serveren wij de gasten drankjes uit het Hollandse assortiment bestaande uit witte, rode en rosé huiswijnen, bier, frisdranken en vruchtensappen. De bediening gaat een aantal keer rond met lekkere koude en warme hapjes.
  - Drankjes & hapjes € 25,00 p.p. op basis van 1,5 uur
  - Drankjes & hapjes € 32,50 p.p. op basis van 2 uur

  De culinaire invulling

  De culinaire voorstellen in de aangeboden huwelijksarrangementen zijn samengesteld door onze chefkok. Hij werkt nauw samen met verschillende lokale leveranciers; zij proberen bij alle gerechten en bereidingen zoveel mogelijk streekproducten en te gebruiken.
  Wij kunnen van alles voor jullie verzorgen; van een luxe uitgeserveerd diner aan één lange tafel, een heerlijke walking diner met verrukkelijke gerechtjes tot een informele setting met een barbecue buiten op het gazon. Bij het diner serveren wij passende wijnen en tafelwaters en sluiten het af met koffie, thee en lekkers.
  - 3-gangen diner & dranken vanaf € 94,50 p.p. op basis van 2 uur
  - 3-gangen diner & dranken vanaf € 99,50 p.p. op basis van 2,5 uur

  Culinaire alternatieven

  Willen jullie toch het geheel exclusiever of heb je specifieke wensen omtrent de culinaire invulling? Wil je bijvoorbeeld ook ondersteuning bij de stijlvolle aankleding en inrichting ed. van jullie huwelijk? Kasteel Duivenvoorde werkt samen met cateraars in de regio. Informeer naar de mogelijkheden.

  De cateraars met wie zij samenwerken zijn:

  €€€ House of Lords | Cateringmeesters | MPS
  €€ Dames Dietz | Food is Friend | Keukengeheimen

  Sprankelende feestavond

  Een speciale dag als een bruiloft verdient natuurlijk een feestelijke afsluiting! Wij hebben alle ingrediënten voor een spetterend feest. De Marotzaal is voor de avond omgetoverd en heeft nu ook een houten dansvloer (optioneel). Vanaf de bar in het Voorhuis serveren wij drankjes uit het Hollandse assortiment. Verschillende koude en warme borrelhapjes die door de bediening worden aangeboden en een late night snack voordat de gasten naar huis gaan, mogen hierbij natuurlijk niet ontbreken.
  - Drankjes & hapjes vanaf € 45,- p.p. op basis van 4 uur
  Alle tarieven zijn onder voorbehoud

  Alle tarieven zijn onder voorbehoud

  Meer weten?
  Meer weten over de mogelijkheden of tarieven? Bel (071-5623784) of mail (sales@kasteelduivenvoorde.nl) of vraag een vrijblijvende offerte aan

  Deel deze pagina