De hele dag op Duivenvoorde

 • Het kasteel is een officiële trouwlocatie en kan voor een hele dag helemaal voor jullie zijn. Van 's morgens vroeg tot in de late uurtjes. Geen stress en reistijd dus op de mooiste dag van jullie leven.

  Een impressie
  In de rustieke en groene omgeving van ons kasteel wordt de bruidsreportage gemaakt, in de binnentuin, op de bruggetjes over de vijver, en natuurlijk ook binnen in het kasteel. Als de daggasten arriveren worden ze ontvangen in de indrukwekkende Marotzaal voor de officiële huwelijksvoltrekking. Champagne drinken jullie op de binnenplaats en daar snijden jullie samen de bruidstaart aan. De receptiegasten worden ontvangen in de achtertuin met uiteraard zicht op het kasteel en de bediening loopt rond met kleurrijke drankjes en lekkere kleine hapjes.

  In een van de kasteelvertrekken staat een rijk gedekte dinertafel te wachten en worden de daggasten er culinair verwend. En als de avond valt, arriveren de overige gasten ook op het kasteel. De Marotzaal en het Voorhuis zijn omgetoverd voor de feestavond. Een band of hippe dj, heerlijke drankjes en mooie hapjes zorgen voor een daverend slot van jullie dag! 

  Meer weten?
  Meer weten over de mogelijkheden op Duivenvoorde? Bel (071-5623784) of mail (sales@kasteelduivenvoorde.nl) of vraag een vrijblijvende offerte aan.

  Deel deze pagina