Bruidsreportage

 • Kasteel Duivenvoorde is zowel binnen als buiten een prachtige ambiance voor het maken van een bruidsreportage. Voor informatie en reservering (noodzakelijk) kunt u van dinsdag t/m vrijdag tijdens kantooruren bellen met de Kasteelbeheerder.

  – Een reservering voor een bruidsreportage kan alleen maximaal 2 maanden voor aanvang van jullie geplande huwelijk worden geplaatst;
  – Op zondag en maandag is het kasteel gesloten. Het park is op maandag, na overleg met de Kasteelbeheerder, wel toegankelijk voor het maken van een bruidsreportage;
  – De bruidsreportage wordt zowel binnen in Kasteel Duivenvoorde als buiten in het park gemaakt;
  – Het gebruik van Kasteel Duivenvoorde (binnen) is voor het maken van de bruidsreportage gelimiteerd in de daarvoor aangewezen ruimtes door de beheerder.

  Het is ook mogelijk om met een professionele museumgids een groepsrondleiding te krijgen door het museum van het kasteel. Hiervoor dient u wel vooraf een reservering te maken.

  Tarieven 2017:
  Reportage (maximaal 1,5 uur) buiten en binnen € 195,=

  Meer weten?

  Voor meer informatie kunt u telefonisch contact opnemen met ons via 071-5613752, of een e-mail sturen naar sales@kasteelduivenvoorde.nl.

  Deel deze pagina