Je huwelijk binnen én buiten

 • Een sfeervolle huwelijksvoltrekking met al je dierbare vrienden en familie in het prachtige en romantische decor van een echt kasteel? Bij Kasteel Duivenvoorde is dat mogelijk; wij zijn een huwelijkslocatie waar je het officiële ja-woord mag geven. Dit kan zowel binnen in de imposante Marotzaal als buiten in de schitterende kasteeltuin. 

  Binnen in de Marotzaal
  De pronkzaal van het kasteel is de Marotzaal; de voor Nederland unieke Lodewijk XIV-zaal is vermoedelijk ontworpen door hofarchitect Daniel Marot (1661-1752). De wanden van de zaal worden gesierd met portretten van de opeenvolgende generaties Van Wassenaer die het kasteel bewoond hebben. De imposante, historische zaal met uitzicht op de kasteelvijver en zijn diffuse daglicht leent zich bij uitstek voor een romantisch huwelijk.

  In de buitenlucht
  Is het mooi weer op jullie huwelijksdag? Ga dan voor de officiële huwelijksvoltrekking in de buitenlucht. Op het gazon van de kasteeltuin, uitkijkend over de grote vijver, of in onze tent wordt een prachtige opstelling in het gras gemaakt. Gietijzeren bogen, stijlvolle witte stoelen, een trouwtafel en uiteraard een rode loper worden verzorgd. Het Nederlandse weer laat zich helaas niet altijd voorspellen, dus wij houden de Marotzaal ook voor jullie gereserveerd.

  Tarieven
  Prijs op basis van 1,5 uur
  Dinsdag t/m donderdag € 875,-
  Vrijdag en zaterdag € 975,-

  Toost en taart
  Willen jullie aansluitend aan de ceremonie ook nog het toost- en taartmoment op Kasteel Duivenvoorde laten plaatsvinden? Dan is dat mogelijk met een verlenging van maximaal 1 uur tot na de ceremonie. Voor deze verlenging berekenen wij € 450,-

  Buitenhuwelijk
  Basisopstelling buiten € 500,- (Stijlvolle stretchoverkapping met vlondervloer, bruine stoelen, trouwtafel, katheder)
  Witte buitenstoel à € 4,50 per stuk

  Tarieven zijn onder voorbehoud. Kosten voor de gemeentelijke leges van Gemeente Voorschoten en de trouwambtenaar zijn niet bij genoemde prijzen inbegrepen. De buitenkosten zijn extra op de reguliere huwelijksceremoniekosten.

  Aanvullende bruidstreportage
  De bruidsreportage kan uiteraard gemaakt worden tijdens jullie dag bij Kasteel Duivenvoorde, ook is het mogelijk om deze voorafgaande aan de huwelijksvoltrekking te houden, zijnde buiten de gereserveerde tijd, de extra kosten bedragen dan € 195,00.
  *een losse fotoshoot is ook mogelijk. De kosten bedragen dan € 295,= voor 1 ½ uur

   

  Meer weten?
  Meer weten over de mogelijkheden of tarieven? Bel (071-5623784) of mail (sales@kasteelduivenvoorde.nl) of vraag een vrijblijvende offerte aan

  Deel deze pagina