Ja, wij willen trouwen op Duivenvoorde

Vier de mooiste dag van jullie leven op Kasteel Duivenvoorde
 • Huwelijksvoltrekking

  Binnen - in de historische Marotzaal
  Kasteel Duivenvoorde is een sprookjesachtig, eeuwenoud kasteel omringd door een prachtig groen landgoed. Treed binnen in een andere wereld en geef elkaar in de historische Marotzaal het ja-woord.

  Buiten - romantisch in de openlucht
  Wij bieden tevens de mogelijkheid om jullie huwelijksvoltrekking in de openlucht te laten plaatsvinden, met uitzicht op het schitterende kasteel. Op het gazon van de kasteeltuin wordt een prachtige opstelling gemaakt met gietijzeren bogen, stijlvolle witte stoelen, een trouwtafel en een rode loper. Het geheel vormt een feestelijke en intieme ambiance. Het Nederlandse weer laat zich natuurlijk niet altijd voorspellen, dus wij houden de Marotzaal ook gereserveerd.

  Willen jullie even een moment samen voor bijvoorbeeld het nemen van foto’s? wij verzorgen graag een rondleiding met gids door het kasteel voor die extra beleving van jullie gasten!

  Trouwen in Voorschoten
  Kasteel Duivenvoorde is een officiële huwelijkslocatie van de gemeente Voorschoten. Voor meer informatie over de keuze van een b.a.b.s. en de gemeentelijke kosten kijkt u op de website van de gemeente Voorschoten. 

  Bruidsreportage

  Kasteel Duivenvoorde heeft zowel binnen als buiten een prachtige ambiance, perfect voor het vereeuwigen van jullie dag in foto’s. Ook wanneer jullie niet trouwen bij ons op het Kasteel kan een reservering voor een bruidsreportage gemaakt worden via een van onze vaste fotografen. Op deze pagina kan je een keuze maken en aanvraag indienen bij de fotograaf. Het is niet mogelijk om met een eigen fotograaf direct een reservering te maken.

  Hebben jullie al een vaste fotograaf die interesse heeft of ben je zelf fotograaf en heb je interesse om in ons aanbod opgenomen te worden? Neem dan contact met ons op!

  Culinaire aanvullingen

  In deze sprookjesachtige en romantische omgeving zijn er verschillende culinaire mogelijkheden. Dit kan variëren van een aangeklede receptie tot een feestelijke borrel, picknick, middagfeest of high tea. Wij bieden de keuze uit onze twee vaste catering partners, House of Lords en MPS welke alles geheel naar jullie wensen en behoeften kan voorzien. Kies zelf welke invulling jullie huwelijk compleet maakt, dan zorgen we er samen voor dat het een onvergetelijke dag wordt!

  Exclusieve rondleiding

  Wilt u uw gasten meer meegeven over de plek waar ze verblijven? Wij kunnen op aanvraag een rondleiding verzorgen voor uw gasten door de museumvertrekken van het kasteel die enkel met gids te bezichtigen zijn. Kom alles te weten over hoe de bewoners hier in het verleden leefden en bewonder de unieke collectie.

  Zaleninfo*

  RUIMTE                          OPP.              MAX. AANTAL PERSONEN

  - Marotzaal                    108                trouwopstelling: 100 / uitgeserveerd diner: 80

  - Eetkamer                     50                  uitgeserveerd diner: 25     

  - Voorhuis & terras        75                  toost/receptie: 50
    
  - Benedenverdieping                           
  feestopstelling (sta/zit): 150 / receptie (sta): 200 
  bovenstaande zalen                             walking dinner/buffet: 125 
  geschakeld                                         

  * Zie ook de foto's onderaan de pagina.

  Informatie aanvragen

  Plan hier vrijblijvend een bezichtiging of vraag een offerte aan. 

  Deel deze pagina