Laat de klokken op Duivenvoorde weer huiselijk tikken!

 • Project 2017 van het Restauratiefonds Duivenvoorde

  De tijd staat stil op Duivenvoorde
  Wie kasteel Duivenvoorde binnengaat doet een stap terug in de tijd. Het lijkt alsof de tijd stil staat in de historische kamers. En dat is ook letterlijk het geval. De prachtige klokken in de talrijke vertrekken van het kasteel geven steeds dezelfde tijd aan.

  De restauratie van de klokken op Duivenvoorde is het project 2017 van het Restauratiefonds Duivenvoorde. Door de klokken weer te laten tikken komen we nog dichter bij het bewoonde karakter van het kasteel, alsof de bewoners net even weg zijn.


  Wat kunt u doen?

  Steun het Restauratiefonds
  - Als u ieder jaar € 50,- overmaakt wordt u Vriend van het Restauratiefonds. U krijgt een uitnodiging voor een exclusieve feestelijke bijeenkomst bij afronding van het restauratieproject en jaarlijks een voucher voor gratis rondleiding voor twee personen.
  - Bij een jaarlijkse gift van € 500 wordt u Begunstiger van het Restauratiefonds. Naast de feestelijke bijeenkomst geeft u dat recht op een gratis groepsrondleiding met koffie en gebak voor maximaal 20 personen (eenmalig) en een gratis exemplaar van de tentoonstellingscatalogus.

  Eenmalig doneren
  - U kunt uw donatie eenvoudig doen via onze donatiemodule (rechts op de pagina).
  - Rechtstreeks overmaken van een bedrag naar de rekening van het Restauratiefonds Duivenvoorde te Voorschoten kan ook: NL 40 INGB 0007 8401 01.
  - Ook contante bijdragen in de plexiglazen box in het Voorhuis zijn welkom.

      

  Terug naar Steun ons

  Deel deze pagina
Direct doneren

Wilt u graag uw steentje bijdragen aan dit project? Hieronder kunt u eenvoudig een bedrag doneren (vanaf €10,-) om de klokken op Duivenvoorde weer te laten tikken.

Laat de klokken weer huiselijk tikken