Kan dit ook op Duivenvoorde?

 • Park

  Ik zou graag op een maandag een wandeling maken op het landgoed van Duivenvoorde. Het kasteel is dan gesloten, maar kan ik dan wel in het park terecht?
  Ja, dat kan zeker. Het park is het gehele jaar dagelijks open van 08.00 uur tot zonsondergang (uiterlijk 19.30 uur). Toegangsbewijzen zijn verkrijgbaar bij de automaat op het parkeerterrein. 

  Meer over de openingstijden en tarieven van het park leest u hier

  Trouwen

  Wij willen graag bruidsfoto’s tijdens onze huwelijksdag bij jullie op het kasteel laten maken, kan dat?
  Ja, het is zeker mogelijk om uw bruidsreportage op Kasteel Duivenvoorde te laten maken. Duivenvoorde vormt zowel binnen als buiten een prachtige ambiance voor het maken van foto’s. Bij mooi weer vormt het landschapspark met haar prachtige tuinen en langgerekte slingervijver een perfect decor voor jullie romantische reportage. Is het weer minder gunstig gezind, dan kan het kasteelinterieur de nodige mooie plaatsen bieden voor fantastische foto’s. Bekijk hier alle mogelijkheden.

  Wij willen graag ons huwelijksdiner met eventueel aansluitend de feestavond op Kasteel Duivenvoorde houden, kan dat?
  Zittend aan prachtig gedekte tafels met fonkelend glaswerk, linnen servet, kaarslicht en weelderige bloemen (lunch & diner van 10 tot maximaal 90 personen) of juist in een informele setting met statafels, buffetten en een ruime dansvloer (feest tot maximaal 150 gasten); het is allemaal mogelijk op Duivenvoorde! Bekijk hier alle mogelijkheden.


  Culinaire/feestelijke mogelijkheden

  Binnenkort willen wij een familiediner organiseren, kan dat ook op Kasteel Duivenvoorde?
  Zittend aan prachtig gedekte tafels met fonkelend glaswerk, linnen servet, kaarslicht en weelderige bloemen of juist in een informele setting met statafels en buffetten; wij verzorgen elke feestelijke bijeenkomst geheel in stijl voor u. De unieke Marotzaal, de intieme Eetkamer, de bijzondere Zuid-vleugel en het gastvrije Voorhuis van Kasteel Duivenvoorde vormen een prachtige ambiance voor exclusieve lunches & diners en feestelijke recepties. Bekijk hier alle mogelijkheden.

  Zakelijk

  Wij zijn op zoek naar een bijzondere locatie voor een zakelijke bijeenkomst met een plenair gedeelte. Is dat mogelijk op Kasteel Duivenvoorde?
  Duivenvoorde is niet alleen een (kasteel)museum, maar juist ook een magnifieke entourage voor de meest uiteenlopende exclusieve bijeenkomsten! De stijlvolle vertrekken, de landelijke rust en de lommerrijke omgeving vormen het fraaie decor voor uw bijeenkomst, congres of event. Het grootste vertrek is de monumentale en stijlvolle Marotzaal met de levensgrote portretten van de familie Van Wassenaer, vijf eeuwen lang trotse eigenaren van Duivenvoorde. Het is een ruime zaal met veel daglicht die uw bijeenkomst met zekerheid een bijzondere uitstraling zal geven.

  Kunnen we tijdens onze meeting op Kasteel Duivenvoorde ook een rondleiding voor onze groep krijgen?
  Ter afwisseling en onderbreking van uw meeting is het uiteraard mogelijk om uw aanwezige gasten te verrassen met een groepsrondleiding. Onze ervaren en professionele gidsen leiden uw gasten met plezier gedurende een uur rond in ons prachtige kasteel. Bekijk hier alle mogelijkheden.

   

  Deel deze pagina