Bezoek Duivenvoorde

inclusief audiotour
 • De deuren van Duivenvoorde zijn weer geopend voor het publiek!

  Bezoek het huis met de gloednieuwe audiotour. De geschiedenis van achthonderd jaar familiehuis wordt op een heel bijzondere manier verteld door leden van de verschillende families die in de loop der eeuwen op het kasteel hebben gewoond. 
  Arent van Wassenaer van Catwijck vertelt over de 5 eeuwen bewoning door de familie van Wassenaer en Jan Steengracht van Oostcapelle neemt u mee door de verhalen van 2 generaties Steengracht. Ludolphine en Alexander Schimmelpenninck van der Oye vertellen in de tour op intieme wijze over hun familieherinneringen.

  Laat u in eigen tempo meenemen langs de hoogtepunten uit achthonderd jaar familiebewoning. Droom weg bij de verhalen over reizen, de uitzonderlijke collecties boeken en wapens en hoor alles over een verboden liefde en over de aanleg van het omringende park en groen. Voor families is er de speciale familietour. Met een koffertje vol bijzondere spullen en leuke opdrachten in de hand ga je met deze ‘doorgeef-tour’ op pad door het kasteel.  

  Tickets

  Tickets dienen voorafgaand aan uw bezoek te worden gekocht in onze webshop. Na betaling (iDEAL) worden de tickets (in pdf) naar uw e-mail gestuurd. U kunt deze tickets printen of op uw smartphone tonen aan de entree van het park.

  Mocht u ondanks een succesvolle betaling geen tickets hebben ontvangen kijk dan even in uw spamfolder of ongewenste post. Voor deze activiteit kunt u gebruik maken van een museumkaart, ICOM-kaart of andere kortingskaart of -voucher. 

  Tarieven

  Volwassene € 13,50
  Kind 5 t/m 17 jaar  € 6,50
  Kind 0 t/m 4 jaar € 0,-
  Museumkaart volw. € 0,-
  Museumkaart jeugd € 0,-
  ICOM-kaart € 0,-
  Vereniging Rembrandt € 0,-
  Vriend van Duivenvoorde - voucher € 0,-

  Rondleidingen en lezingen

  Wordt u toch liever rondgeleid? Dat kan ook! Iedere vrijdag en zaterdag vindt er om 13.30 uur een historische tuinrondleiding plaats. Hoor alles over het ontstaan van het prachtige park, de bijzondere rijtuigen en unieke verhalen over het gebruik van het landgoed door de bewoners van Duivenvoorde. Tickets voor de historische tuinrondleiding koopt u vooraf in onze webshop.

  U kunt zich ook met uw eigen gezelschap exclusief laten meevoeren door achthonderd jaar bewonersgeschiedenis. In een intiem groepje van minimaal 6 en maximaal 8 personen wordt u ontvangen met een kop koffie of thee met iets lekkers in een van onze prachtige kasteelvertrekken, waarna de gids u meeneemt voor een rondleiding door het kasteel van circa een uur. Of informeer naar de mogelijkheden voor een speciale themarondleiding over de uitzonderlijke collecties boeken, porselein of familieportretten. 

  Voor meer informatie hierover kunt u contact opnemen via sales@kasteelduivenvoorde.nl of 071-5623783.

  Activiteiten

  Gedurende het jaar worden er diverse activiteiten georganiseerd.
  Bekijk het overzicht.

  Deel deze pagina