StayAlive! Escape Experience

 • 'StayAlive!' is een fun en uitdagende escape experience op landgoed Duivenvoorde. Het prachtige kasteelpark is de ideale setting om als groep ondergedompeld te worden in een spannend verhaal met slechts één doel: overleven. Durf jij de uitdaging aan?

  Wat is het?

  ‘StayAlive!’ is een escape experience voor groepen waarbij het verhaal zich buiten op ons landgoed afspeelt. Het concept wordt nergens anders dan op Duivenvoorde aangeboden en is uniek. De deelnemers raken tegelijkertijd in een spannend verhaal betrokken waarbij er geen speluitleg of 'hallo, welkom bij...' bestaat. Terwijl je op Duivenvoorde bent, begint het. Het zal zéér duidelijk worden wat je te wachten staat, maar hoe succesvol je bent is afhankelijk van individuele vindingrijkheid, teamwork en snelheid! 

  Voor wie?

  ‘StayAlive!’ is ontworpen om jullie als groep in anderhalf uur een vermakelijke en unieke ervaring aan te bieden die verbindt en bijblijft. De activiteit is voor groepen van 15 t/m 36 personen en daardoor zeer geschikt als bijvoorbeeld bedrijfsuitje, vriendenuitje of onderdeel van een teamdag of vrijgezellenfeest. Het is daarbij goed te combineren met een lunch/borrel/diner, kasteelrondleiding of een van de andere activiteiten die Duivenvoorde biedt.

  Tickets & boekingen

  Het tarief voor deze activiteit is € 24,95 p.p. (incl. btw). Om de activiteit te boeken of bij vragen neem je contact met ons op via sales@kasteelduivenvoorde.nl

  *Met uitzondering van dagen waarop er andere evenementen op het landgoed plaatsvinden, zoals de Dag van het Kasteel of het Open Monumentenweekend.

  Praktische info

  Groepsgrootte - De activiteit is te boeken van 15 t/m 36 personen.

  Welke leeftijd - De minimumleeftijd is 16 jaar en er is geen maximumleeftijd. Hoewel de activiteit fysiek niet zwaar is, ben je wel in beweging en is het dus handig als je goed ter been bent. Voor mensen in een rolstoel, met een rollator of krukken raden wij de activiteit af.

  Moeilijkheidsgraad - Het spel is zo gemaakt dat het uitdagend is voor mensen met de nodige escaperoomervaring, maar het is tegelijkertijd uitermate geschikt voor de niet-ervaren escaperoomspelers.

  Kledingvoorschriften - Er zijn geen kledingvoorschriften voor deze activiteit. Houd wel rekening met de weersvoorspellingen omdat de activiteit buiten plaatsvindt.   

  Bij slecht weer - Het betreft een buitenactiviteit die bij de meeste weersomstandigheden gewoon door kan gaan. Zijn de voorspellingen toch erg slecht, bijvoorbeeld hoosbuien, onweer of storm, dan nemen wij voorafgaand aan de activiteit nog even contact met je op.

  Deel deze pagina
Overzicht

- Unieke escape experience;
- 15-36 deelnemers, tegelijkertijd & één verhaal;
- 1,5 uur;
- €24,95 p.p. (incl. btw);
- Zeer geschikt als bedrijfsuitje, vriendenuitje of activiteit voor teamdag of vrijgezellenfeest;
- Goed te combineren met andere mogelijkheden op Duivenvoorde.

Interesse, vragen of direct boeken? Neem contact op via sales@kasteelduivenvoorde.nl.