Kasteel- en landgoedwinkel

 • De gloednieuwe kasteel- en landgoedwinkel in de Hof van Duivenvoorde heeft een breed assortiment met museumartikelen en producten van ons landgoed. Zoals bijvoorbeeld honing van het landgoed, boeken of kaartensets met de prachtige foto’s van fotografe Sacha de Boer.

  Uit eigen tuin
  Ook voor producten van het landgoed kunt u bij ons terecht. Naast de honing van het landgoed vindt u er ook kruidenolie en –azijn (met kruiden uit eigen tuin), vogelhuisjes en snijplanken gemaakt van hout van het landgoed, en zaden en bollen van bloemen en planten die u tijdens een wandeling over het landgoed misschien al bent tegengekomen.

  Voor de kleine bezoekers
  Voor de kleinsten onder ons hebben we speciale handgemaakte ridderpakken en -prinsessenjurken (met Duivenvoordewapen en -label), maar ook kleine souvenirs zoals een mooie gekleurde verenpen. Liever buitenspelen? Neem één van de zoekkaarten mee, bijvoorbeeld de kriebelbeestjeskaart en bijpassend loeppotje, of leer welke paddenstoelen er allemaal in de kasteeltuinen te vinden zijn.

  Informatiepunt en ticketshop
  De kasteel- en landgoedwinkel dient tevens als informatiepunt en ticketshop voor activiteiten in en om het kasteel. 

  Let op: in de Hof van Duivenvoorde kunt alleen met pin (ook contactloos) en creditcard (Visa en Mastercard) betalen. Dit geldt voor zowel het restaurant als de winkel/ticketverkoop.

  Adres

  Hof van Duivenvoorde
  Laan van Duivenvoorde 1a
  2252 AK Voorschoten

   

  Deel deze pagina
Openingstijden

Buiten museumseizoen (29-10-2018 - 13-04-2019)
- Zaterdag en zondag 12:30 - 16:30 uur

Tijdens museumseizoen (13-04-2018 - 28-10-2019)
- Dinsdag t/m zondag 13:00 - 17:00 uur 
- Indien groepsrondleidingen/arrangementen ook 's ochtends
- Tijdens evenementen

Let op: u kunt hier alleen met pin (ook contactloos) en creditcard (Visa en Mastercard) betalen. Dit geldt voor zowel het restaurant als de winkel/ticketverkoop.