VRIENDEN van Duivenvoorde

maandag 24 augustus 2020
 • Dit jaar, precies 60 jaar geleden, heeft de laatste eigenares en bewoonster Ludolphine Henriette barones Schimmelpenninck van der Oye (1891-1965) Stichting Duivenvoorde opgericht. Een moedig besluit waarmee zij de weg vrijmaakte voor het voortbestaan van Duivenvoorde. Maar Duivenvoorde heeft uw steun nodig en daarom hebben wij in dit jubileumjaar onze Vrienden van Duivenvoorde hernieuwd.

  Onze Vrienden worden jaarlijks uitgenodigd voor de feestelijke opening bij de start van het seizoen. U ontvangt u jaarlijks vier toegangskaarten voor het kasteel voor eigen gebruik of om cadeau te geven en wij nodigen u uit voor de jaarlijkse Vriendenlezing in de Marot Zaal bij het haardvuur.

  Voor € 50.- per jaar (of als u wilt meer) bent u al VRIEND van Duivenvoorde! 

  Of steun Duivenvoorde door onze nieuwe publieksgids aan te schaffen: Duivenvoorde in Vogelvlucht. Beschikbaar in het Nederlands of Engels met nog nooit eerder getoonde foto’s, afbeeldingen van de collectie en verborgen verhalen over de vroegere bewoners en hun familieleden, boordevol geschiedenis van landgoed, kasteel en collectie. 

  Ik word vriend van Duivenvoorde

  Deel deze pagina