VRIENDEN van Duivenvoorde

maandag 24 augustus 2020
 • Word voor 1 oktober VRIEND VAN DUIVENVOORDE en ontvang het boek Duivenvoorde in vogelvlucht cadeau

  Dit jaar, precies 60 jaar geleden, heeft de laatste eigenares en bewoonster Ludolphine Henriette barones Schimmelpenninck van der Oye (1891-1965) Stichting Duivenvoorde opgericht. Een moedig besluit waarmee zij de weg vrijmaakte voor het voortbestaan van Duivenvoorde. Maar Duivenvoorde heeft uw steun nodig en daarom hebben wij in dit jubileumjaar onze Vrienden van Duivenvoorde hernieuwd.

  Onze Vrienden worden jaarlijks uitgenodigd voor de feestelijke opening bij de start van het seizoen. U ontvangt u jaarlijks vier toegangskaarten voor het kasteel voor eigen gebruik of om cadeau te geven en wij nodigen u uit voor de jaarlijkse Vriendenlezing in de Marot Zaal bij het haardvuur; dit jaar doen wij dan in aangepaste vorm op zondagmiddag 4 oktober aanstaande.

  Wees er op 4 oktober bij en word nu lid dan ontvangt u ook onze nieuwste uitgave Duivenvoorde in vogelvlucht cadeau. Een rijk geïllustreerd boek met nog nooit eerder getoonde foto's, afbeeldingen van de collectie en verborgen verhalen over de vroegere bewoners en hun familieleden, boordevol geschiedenis van landgoed, kasteel en collectie. 

  Voor € 50.- per jaar (of als u wilt meer) bent u al VRIEND van Duivenvoorde! 
  Hoop u op zondag 4 oktober te kunnen begroeten.


  Aanmelding VRIEND van Duivenvoorde en/of Bestelformulier Duivenvoorde in vogelvlucht

  Deel deze pagina