Word VRIEND van Duivenvoorde en krijg 'Duivenvoorde in vogelvlucht' cadeau!

dinsdag 7 april 2020
 •    

  12 april is voor Duivenvoorde een bijzondere dag; op deze dag heeft, nu precies 60 jaar geleden, de laatste eigenares en bewoonster Ludolphine Henriette barones Schimmelpenninck van der Oye (1891-1965) Stichting Duivenvoorde opgericht. Een moedig besluit waarmee zij de weg vrijmaakte voor het voortbestaan van Duivenvoorde. Ter gelegenheid van dit belangrijke moment in de Duivenvoorde-geschiedenis hebben wij een publieksgids uitgebracht: Duivenvoorde in vogelvlucht. Beschikbaar in het Nederlands of Engels met nog nooit eerder getoonde foto’s, afbeeldingen van de collectie en verborgen verhalen over de vroegere bewoners en hun familieleden, boordevol geschiedenis van landgoed, kasteel en collectie.

  U kunt dit schitterende rijk geïllustreerde boek nu bestellen door onderstaand formulier in te vullen. Bekijk een sneak peek onderaan op deze pagina of bekijk hier het inkijkexemplaar. 

  OF word meteen VRIEND van Duivenvoorde en krijg het boek Duivenvoorde in vogelvlucht cadeau!

  U kunt er ook voor kiezen om meteen VRIEND van Duivenvoorde te worden en ons zo te steunen in het voortbestaan. Als VRIEND van Duivenvoorde:

  • - wordt u jaarlijks uitgenodigd voor de feestelijke opening bij de start van het seizoen
  • - ontvangt u jaarlijks vier toegangskaarten voor het kasteel voor eigen gebruik of om cadeau te geven
  • - nodigen wij u uit voor de jaarlijkse Vriendenlezing in het najaar in de Marotzaal bij het haardvuur

  Voor een jaarlijkse bijdrage van € 50.- (of als u wilt meer) bent u al VRIEND van Duivenvoorde!
  Dit jaar ontvangt u dan Duivenvoorde in vogelvlucht cadeau waardoor u al € 14,50 bespaart.

  Hoe bestelt u de publieksgids?

  1. Vul onderstaand bestelformulier in
  2. In reactie hierop ontvangt u een e-mail (afzender activiteiten@kasteelduivenvoorde.nl) met een linkje met een ING-betaalverzoek – totale kosten € 14,50 (incl. verzendkosten).
  3. Hebt u aangegeven VRIEND te willen worden, dan ontvangt u daarvoor aanvullende informatie + een formulier voor toestemming tot automatische incasso.
  4. Na ontvangst van uw betaling komt uw bestelling op onze verzendlijst.
  5. Tot slot verpakken en verzenden wij uw bestelling met PostNL. Let op: wij verzenden slechts 1 x per week een batch bestellingen, er kan dus enige tijd tussen het invullen van het bestelformulier en het daadwerkelijk ontvangst van uw bestelling zitten.

   

  Aanmelding VRIEND van Duivenvoorde en/of Bestelformulier Duivenvoorde in vogelvlucht

  Sneak peek van de publieksgids

  Deel deze pagina