Trouw of gedenk nu op gepaste afstand

vrijdag 1 mei 2020
 • Duivenvoorde is altijd een plek geweest waar het leven gevierd wordt, ook nu nog. Trouwen of herdenken, misschien gaat dit nu anders dan we gewend zijn. Op Duivenvoorde is veel mogelijk in onze schitterende, warme en ruime Marot Zaal. Kom bij elkaar met een groep van maximaal 25 tot 27 personen in onze sfeervolle Marot Zaal. Tijdens de Coronacrisis hebben wij voor u een speciaal tarief €485,- (excl. btw en BABS).

  Een rustige en waardige plek om een dierbare toch samen te kunnen gedenken
  Een sfeervolle huwelijksvoltrekking met uw dierbaren in het prachtige en romantische decor van een middeleeuws kasteel? Stel uw huwelijk niet uit en geef volgend jaar uw feest. In onze ruime Marot Zaal kan dit allemaal, trouwen of gedenken. Wij denken graag met u mee en nemen vanzelfsprekend de richtlijnen van het RIVM in acht.    

  Livestream
  Wilt u de mensen uw bijzondere moment ook delen met de mensen die niet fysiek bij uw bijeenkomst aanwezig kunnen zijn? Dan kunnen wij dit op aanvraag voor u regelen. Door middel van livestream kan dit mogelijk gemaakt worden en kunnen zij op afstand toch deelnemen.

  Wilt u een online bezichtiging inplannen of meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact op via sales@kasteelduivenvoorde.

  Deel deze pagina