VRIENDEN van Duivenvoorde

dinsdag 14 april 2020
 • Duivenvoorde heeft nu, bij het zestigjarig jubileum van de Stichting, het Restauratiefonds Duivenvoorde omgedoopt en vernieuwd tot VRIENDEN van Duivenvoorde. Een vriendschapsband is hopelijk langdurig en warm en als vriend van Duivenvoorde steunt u het voortbestaan van kasteel en het bijna 800 jaar oude landgoed. Niet alleen dragen de VRIENDEN zorg voor restauraties maar ook voor het groen, het landgoed en worden de gelden ingezet voor nieuwe bijzondere projecten.

  Juist in deze tijd dat het zo stil is op Duivenvoorde hebben wij dat hard nodig.

  Natuurlijk was het plan om deze nieuwe Vriendenkring in dit jubileumjaar met een toost en taart in de tuin bij het kasteel te vieren maar helaas ging dat niet. Zo snel als mogelijk zullen wij de oude en nieuwe vrienden op Duivenvoorde ontvangen, dus wees erbij.

  Exclusieve voordelen
  Als VRIEND wordt u jaarlijks uitgenodigd voor de feestelijke opening bij de start van het seizoen; dit jaar dus iets later. Daarbij ontvangt u per seizoen vier toegangskaarten voor het kasteel voor eigen gebruik of om cadeau te geven en  nodigen wij u uit voor de jaarlijkse Vriendenlezing in het najaar in de Marotzaal bij het haardvuur. Dit jaar ontvangt u ook nog als welkomstgeschenk het nieuwe boek Duivenvoorde in vogelvlucht waardoor u al € 14,50 bespaart.

  Wij hopen u binnenkort met alle andere VRIENDEN op Duivenvoorde te zien.

  Aanmelding VRIEND van Duivenvoorde en/of Bestelformulier Duivenvoorde in vogelvlucht

  Deel deze pagina