Hof van Duivenvoorde komt bij u thuis

woensdag 22 april 2020
 • Mist u de Leidse tuin salade, of misschien wel de tarte tatin? Vanaf heden bezorgt de Hof van Duivenvoorde ook bij u thuis of kunt u een heerlijke maaltijd afhalen. Elke donderdag, vrijdag en zaterdag kunt u terecht voor lokale, gezonde gerechten met ingrediënten uit eigen tuin.

  Bezorgen of afhalen
  U kunt tot 21:00 uur ’s avonds voor de volgende dag bestellen via deze link
  . Uiteraard is de Hof van Duivenvoorde ook telefonisch bereikbaar via 071 3030654.

  Koningsdag thuis door House of Lords
  Dit jaar ziet Koningsdag er anders uit, maar de verjaardag van onze Koning laten wij niet zomaar aan ons voorbij gaan! Via House of Lords verzorgt de Hof van Duivenvoorde een speciale Koningsdag Box met alle benodigdheden om thuis een mooi feestje te maken. Uitpakken maar en veel plezier!

  Ingrediënten voor uw eigen woningsdag:
  ·Uitgebreide borrelplank met oranje tinten
  ·Clos Amador Cava
  ·Snack groenten met pompoen hummus
  ·6 stuks oranje macarons
  ·House of Lords Tarte Tatin met hangop
  ·Kaartspel met dobbelstenen 

  Vóór zaterdag 25 april einde dag besteld? Maandag 27 april tussen 09:00 en 12:00 uur bezorgd bij u thuis! U bestelling kunt uw bestelling plaatsen via sales@houseoflords.nl of telefonisch via 070 2055355.

  Deel deze pagina