Bestel 'Duivenvoorde in vogelvlucht' online

maandag 6 april 2020
 •    

  12 april was voor Duivenvoorde een bijzondere dag; op deze dag heeft, nu precies 60 jaar geleden, de laatste eigenares en bewoonster Ludolphine Henriette barones Schimmelpenninck van der Oye (1891-1965) Stichting Duivenvoorde opgericht. Een moedig besluit waarmee zij de weg vrijmaakte voor het voortbestaan van Duivenvoorde. Ter gelegenheid van dit belangrijke moment in de Duivenvoorde-geschiedenis hebben wij een publieksgids uitgebracht: Duivenvoorde in vogelvlucht. Beschikbaar in het Nederlands of Engels met nog nooit eerder getoonde foto’s, afbeeldingen van de collectie en verborgen verhalen over de vroegere bewoners en hun familieleden, boordevol geschiedenis van landgoed, kasteel en collectie.

  U kunt dit schitterende rijk geïllustreerde boek nu bestellen door onderstaand formulier in te vullen. Bekijk een sneak peek onderaan op deze pagina of bekijk hier het inkijkexemplaar. 

  Of word steun Duivenvoorde en word direct VRIEND.

  Hoe bestelt u de publieksgids?

  1. Vul onderstaand bestelformulier in
  2. In reactie hierop ontvangt u een e-mail (afzender activiteiten@kasteelduivenvoorde.nl) met een linkje met een ING-betaalverzoek – totale kosten € 14,50 (incl. verzendkosten).
  3. Hebt u aangegeven VRIEND te willen worden, dan ontvangt u daarvoor aanvullende informatie + een formulier voor toestemming tot automatische incasso.
  4. Na ontvangst van uw betaling komt uw bestelling op onze verzendlijst.
  5. Tot slot verpakken en verzenden wij uw bestelling met PostNL. Let op: wij verzenden slechts 1 x per week een batch bestellingen, er kan dus enige tijd tussen het invullen van het bestelformulier en het daadwerkelijk ontvangst van uw bestelling zitten.

   

  Aanmelding VRIEND van Duivenvoorde en/of Bestelformulier Duivenvoorde in vogelvlucht

   

  Sneak peek van de publieksgids

   

  Deel deze pagina