Kaarslichtrondleidingen op Duivenvoorde

zondag 22 september 2019
 • Traditiegetrouw wordt het museumseizoen op Kasteel Duivenvoorde afgesloten met sfeervolle kaarslichtrondleidingen. Op de avonden van vrijdag 22 en zaterdag 23 november zal het kasteel gehuld zijn in een romantische gloed dankzij honderden kaarsjes. Laat u rondleiden door het schitterend verlichte kasteel, ervaar de bijzondere sfeer in de historische vertrekken en geniet naderhand van een fijn mini-concert. 

  Honderden kaarsjes
  Tijdens de kaarslichtrondleidingen nemen gidsen u mee door het donkere maar sfeervol verlichte kasteel. Geniet van de bijzondere sfeer en ervaar hoe het vroeger tijdens donkere herfst- en winteravonden voor de bewoners moet zijn geweest. De eeuwenoude en karakteristieke kasteelkamers die, terwijl de nacht valt, voor even gehuld zijn in een flikkerend, mystiek licht van honderden kaarsjes – intiem en sfeervol.

  De rondleiding eindigt in de Eetkamer waar u kunt u genieten van een mini-concert (onder voorbehoud) alvorens u in de schitterende 18de-eeuwse Marotzaal nog een consumptie in ontvangst mag nemen. 

  Afsluiting museumseizoen op Duivenvoorde
  De kaarslichtrondleidingen vormen de afsluiting van het museumseizoen op Kasteel Duivenvoorde. Het kasteel en de tentoonstelling zijn dit jaar nog t/m 27 oktober te bezoeken. Het park blijft wel het hele jaar open voor het publiek.

  Groepen
  Nieuw: wij bieden de mogelijkheid om exclusief met uw gezelschap in een aparte groep rondgeleid te worden. Een originele avond voor een personeelsuitje, vriendenclub of familie-activiteit. Een unieke kans om het kasteel met uw gezelschap bij nacht te bezoeken! Ook leuk in combinatie met een diner bij de Hof van Duivenvoorde. Voor de mogelijkheden neemt u contact met ons op via activiteiten@kasteelduivenvoorde.nl of 071 56 23 783.

  Tickets

  Tickets voor de kaarslichtrondleidingen bestelt u hier

  Deel deze pagina