Kaarslichtrondleidingen voor groepen

dinsdag 24 september 2019
  • Ook dit jaar wordt het museumseizoen op Kasteel Duivenvoorde afgesloten met sfeervolle kaarslichtrondleidingen. Op vrijdagavond 22 en zaterdagavond 23 november zal het kasteel enkel verlicht zijn met honderden kaarsjes. Laat u rondleiden door het schitterend verlichte kasteel en ervaar de bijzondere en romantische sfeerEen unieke kans om het kasteel bij nacht te bezoeken; dit jaar ook voor groepen.

    Wij bieden de mogelijkheid om exclusief met uw gezelschap in een aparte groep rondgeleid te worden. Een originele avond voor een personeelsuitje, vriendenclub of familie-activiteit. Ook leuk in combinatie met een diner bij de Hof van Duivenvoorde. Voor de mogelijkheden neemt u contact met ons op via activiteiten@kasteelduivenvoorde.nl of 071 56 23 783.

    Lees hier meer over de (reguliere) kaarslichtrondleidingen.

    Deel deze pagina