♥️ Valentijnsactie ♥️

donderdag 14 februari 2019
 • Wat is romantischer dan op Valentijnsdag op uw knieën gaan voor uw geliefde? En waar kunt u mooier trouwen dan op een historisch kasteel als Duivenvoorde?!

  Iedereen die vandaag (of deze week, t/m 17 febr.) een vrijblijvende bezichtiging voor een huwelijk aanvraagt op Kasteel Duivenvoorde en vervolgens definitief boekt, krijgt van ons een hele mooie fles champagne cadeau!

  Trouwen op Duivenvoorde
  Op Duivenvoorde kunt u zowel binnen (in de historische Marotzaal) als buiten (op het adellijk landgoed met het kasteel op de achtergrond) trouwen. Bruidsreportages zijn ook mogelijk en zorgen zowel binnen als buiten gegarandeerd voor schitterende foto’s. Bezichtigingen zijn altijd vrijblijvend.

  Meedoen
  Deelnemen aan de Valentijnsactie? Stuur een mail naar sales@kasteelduivenvoorde.nl o.v.v. Valentijnsactie.

  Terug naar nieuws

  Deel deze pagina