Loterij kerstmarkt Duivenvoorde

zaterdag 15 december 2018
 • Tijdens Duivenvoorde in kerstsfeer op 15 en 16 december worden er loten verkocht ten behoeve van het Restauratiefonds Duivenvoorde. Verspreid over het hele weekend worden in totaal 16 prijzen verloot. De winnaars zullen op deze pagina én op onze Facebookpagina bekend worden gemaakt.

  Hoe werkt het
  De loten à €2,50 per stuk kunnen gedurende de hele kerstmarkt worden gekocht bij de tafel van het Restauratiefonds in de Marotzaal. Op zowel zaterdag als zondag wordt om 14:00 uur én om 16:00 uur een trekking gedaan, waarbij telkens vier loten worden getrokken. In totaal zijn er dus zestien winnaars; acht op zaterdag en acht op zondag.

  Wat kunt u winnen
  Met de loterij zijn mooie prijzen te winnen. De hoofdprijs is een voucher voor een kaarslichtrondleiding (in 2019) voor vier personen! En wat dacht u van een exclusieve buitenrondleiding voor vier personen, producten van het landgoed of een exclusieve rondleiding door de historische klokkenzolder voor vier personen? 

  Over het Restauratiefonds Duivenvoorde
  De opbrengst van de loterij gaat geheel naar het Restauratiefonds Duivenvoorde. Dit fonds draagt op tastbare wijze bij aan concrete restauratieprojecten als de restauratie van de historische klokken of de restauratie van de historische tuinmuur van de Leidse tuin.

  Uitslag

  Onderstaand de (nog niet geïnde) winnende lotnummers van zaterdag en zondag:

  Zaterdag
  ROZE 11 (692651): exclusieve buitenrondleiding voor 4 personen
  BLAUW 20 (989771): exclusief bezoek aan de klokkenzolder
  BLAUW 8 (989771): een set producten van het landgoed
  ROZE 12 (692651): exclusief bezoek aan de klokkenzolder
  ROZE 17 (692651): kerstkrans van het landgoed
  ROZE 15 (692651): exclusieve buitenrondleiding voor 4 personen

  Zondag
  BLAUW 168 (989771): exclusieve buitenrondleiding voor 4 personen
  BLAUW 107 (989771): een set producten van het landgoed
  BLAUW 139 (989771): exclusief bezoek aan de klokkenzolder

  Heeft u gewonnen? Stuur ons dan een privé-bericht via onze Facebookpagina. Heeft u geen Facebook? Stuur ons dan een e-mail via activiteiten@kasteelduivenvoorde.nl (o.v.v. Loterij kerstmarkt).

  Terug naar nieuws

  Deel deze pagina