Kerstboom retourneren

zaterdag 15 december 2018
 • Heeft u een kerstboom met kluit gekocht bij Duivenvoorde? U kunt deze, als deze nog levensvatbaar is, terugbrengen. De levensvatbare bomen (met kluit dus) mogen te allen tijde worden teruggebracht naar Duivenvoorde. Wij planten de boom dan weer terug in de kerstbomentuin.

  Duurzaam en milieubewust
  Milieubewust en hiermee wordt een kleine bijdrage aan de instandhouding van het landgoed geleverd. Dit heeft als gevolg dat er in de tuin een behoorlijk aantal ‘gerecyclede’ kerstbomen, divers in formaat en voorkomen, staat. Overigens doet u met het terugbrengen van uw boom wel afstand van de boom, maar met een beetje geluk kan u hem het volgend jaar weer kopen. Met dit principe steunt u ook onze stichting. 

  Praktische info
  Levensvatbare bomen (met kluit) mogen dus te allen tijde worden teruggebracht naar Duivenvoorde. U kunt de boom achterlaten bij de kerstbomentuin of de werkschuur (bij het parkeerterrein). Wij planten de boom dan weer terug in de kerstbomentuin. Wanneer u de boom in het zicht wil houden adviseren wij om een weerbestendig label o.i.d. in de boom te bevestigen.

  Terug naar nieuws

  Deel deze pagina