Verkoop topstukken adelsbibliotheek tijdens Duivenvoorde in kerstsfeer

vrijdag 23 november 2018
 • Tijdens Duivenvoorde in kerstsfeer, op zaterdag 15 en zondag 16 december, zullen enkele oude boeken uit de historische adelsbibliotheek van Duivenvoorde verkocht worden. De opbrengst gaat naar het Restauratiefonds Duivenvoorde.

     

  Het gaat om dubbele boeken uit de collectie Duivenvoorde die verkocht zullen worden. Onder de topstukken bevindt zich een map met twaalf charmante en speelse linoleumsneden door kunstenaar Th. Laurentius, gesigneerd. Ook worden er fraai uitgevoerde boeken over de Oranje’s verkocht, net als oude veilingcatalogi en museum- en tentoonstellingscatalogi.

  Bij de verkoop tijdens het kerstevenement zal de bibliothecaris van Duivenvoorde aanwezig zijn die u alles over de objecten kan vertellen. De opbrengst gaat volledig naar het Restauratiefonds Duivenvoorde.

  Terug naar nieuws

  Deel deze pagina