Nieuwe directeur op Duivenvoorde

vrijdag 5 oktober 2018
  • Antoinette van Dorssen start op 15 oktober als directeur bij de Stichting Duivenvoorde te Voorschoten waar zij Annette de Vries opvolgt.

    Antoinette was tot voor kort directeur van Caprera Openluchttheater en Wandelpark Bloemendaal. Zij is kunsthistoricus en heeft veel museale ervaring waaronder bij het Rijksmuseum en het Scheepvaartmuseum in Amsterdam. Zij brengt ervaring en passie mee op het gebied van cultuur in combinatie met ondernemen en heeft vele culturele instellingen daarover geadviseerd. Zij is altijd op zoek naar de juiste balans tussen inhoudelijke ambitie en zakelijk belang.

    Het bestuur van Stichting Duivenvoorde verwacht met Antoinette van Dorssen iemand gevonden te hebben die met haar kennis en ervaring van grote toegevoegde waarde zal zijn.

    Terug naar nieuws

    Deel deze pagina