Lidl Museumactie

woensdag 2 mei 2018
 • Op 28 mei is de Lidl Museumactie weer van start gegaan! Doe mee aan de actie en bezoek tijdens de actieperiode voor slechts €1,- één van de deelnemende musea en kastelen, waaronder Kasteel Duivenvoorde in Voorschoten. 

  Hoe werkt het? 
  Bij een besteding van minimaal €10,- aan boodschappen in een Lidl-filiaal in Nederland ontvangen klanten gedurende de actieperiode (28 mei t/m 10 juni 2018) een code op hun kassabon. Met deze code kunt u zich via de actiepagina van Lidl inschrijven voor deelname aan de Lidl Museumactie.

  U ontvangt dan een voucher waarmee u van 4 juni t/m 1 juli 2018 voor slechts €1,- naar een van de deelnemende musea en kastelen, zoals Kasteel Duivenvoorde, kan.

  Lidl
  "Met de Lidl Museumactie zetten we Nederlandse musea op de kaart en stimuleren we klanten om vaker naar het museum te gaan. Musea beheren ons cultureel en maatschappelijk erfgoed en zijn daarom van grote waarde. Met deze actie maken we een museumbezoek voor een breed publiek toegankelijk en laten we zien dat het een interessant en leuk dagje uit is voor jong en oud", aldus Sanne Bogaarts, Manager Duurzaamheid van Lidl Nederland.

  Voor meer informatie kijkt u op de actiepagina van Lidl.

  Terug naar nieuws

  Deel deze pagina