Ontdek de Nederlandse Landgoederen

woensdag 4 april 2018
 • Sinds kort is Kasteel Duivenvoorde aangesloten bij de Nederlandse Landgoederen. De hieraan deelnemende landgoederen vormen samen een netwerk van prachtige plekken door heel het land waar natuur, cultuur en historie met elkaar verweven zijn. Ieder met een eigen karakter en identiteit. Geniet u van schoonheid en bijzondere verhalen? Neem dan snel een kijkje op www.nederlandselandgoederen.nl!

  Mooie beelden en praktische informatie
  Op deze nieuwe website is , naast uniek beeldmateriaal, volop praktische informatie te vinden. Zo is er een overzichtskaart met alle landgoederen en kunt u zoeken op specifieke producten en diensten. Verschillende Nederlandse Landgoederen bieden bijvoorbeeld mogelijkheden om te overnachten, te trouwen of streekproducten te kopen. Andere kenmerken zich juist door rust en stilte op hun terrein en herbergen zeldzame planten en dieren. Het merendeel is vrij toegankelijk voor wandelaars.

  Door heel Nederland
  Op dit moment zijn er 41 landgoederen door heel Nederland aangesloten bij dit nieuwe initiatief, die samen meer dan 10.000 hectare land beheren. Zeer de moeite waard om te ontdekken! De Nederlandse Landgoederen zijn ook te volgen via FacebookInstagram en Twitter.

  Terug naar nieuws

  Deel deze pagina