Paul van Winden interim-directeur Duivenvoorde

woensdag 28 maart 2018
  • Oud-directeur Annette de Vries heeft inmiddels afscheid genomen van Duivenvoorde. Als tijdelijk opvolger van haar begint op 1 april Paul van Winden op Duivenvoorde. Paul heeft ruime ervaring als zakelijk manager bij gemeenten, bij een woningbouwcorporatie en in de duurzaamheidsbranche.

    Paul heeft een grote historische en culturele interesse; zo is hij voorzitter van een historische vereniging en was hij jarenlang voorzitter van een monumentencommissie. Vandaar zijn interesse in Duivenvoorde, waar hij al enkele jaren als financieel adviseur aan verbonden is. Dankzij zijn samenwerking met Annette de Vries is hij al bekend met de organisatie zodat een soepele voortzetting gewaarborgd is.

    Paul: “Het is een geweldige eer om voor Duivenvoorde te mogen werken, samen met de enorm betrokken vrijwilligers, medewerkers en bestuursleden. Duivenvoorde biedt een prachtige combinatie van natuur, historie, kunst én monumentaal vastgoed. En toevallig ben ik daar heel erg in geïnteresseerd!”

    Terug naar nieuws

    Deel deze pagina