Afscheid Annette de Vries

donderdag 29 maart 2018
 • Op woensdag 28 maart nam Annette de Vries officieel afscheid van Duivenvoorde. Zij was sinds 2012 directeur van Stichting Duivenvoorde in Voorschoten.

     

  Tijdens de receptie in de Marotzaal op Kasteel Duivenvoorde konden vrijwilligers, medewerkers, bestuursleden en andere relaties met wie zij de laatste jaren nauw heeft samengewerkt afscheid nemen van Annette. In enkele speeches werden o.a. haar bijdrage aan de professionalisering van de organisatie en inzet voor concrete projecten als het parkherstelplan, de bouw van het bezoekerspaviljoen en de aankoop van het winterlandschap van Andreas Schelfhout geprezen.

  Annette was sinds 2012 directeur van Stichting Duivenvoorde, waar zij voor die tijd als conservator werkzaam was. Per 1 april 2018 zal zij de functie van hoofd collecties Dordrechts Museum gaan vervullen.

     

  Interim-directeur Duivenvoorde
  Paul van Winden zal per 1 april a.s. beginnen als de tijdelijk opvolger van Annette. Paul heeft ruime ervaring als zakelijk manager en is al enkele jaren als financieel adviseur aan Duivenvoorde verbonden.

  Terug naar nieuws

  Deel deze pagina