Retour kerstbomen Duivenvoorde

dinsdag 2 januari 2018
 • Uw kerstboom aan het opruimen? Wij bieden de mogelijkheid om de boom (met kluit) na kerst weer terug te brengen. Deze wordt dan door ons terug in de tuin gezet, milieubewust en hiermee levert u een kleine bijdrage aan de instandhouding van het landgoed.

  De (levensvatbare) bomen mogen nabij de kerstbomentuin of werkschuur gezet worden. Dan geven wij de boom weer een mooi plekje in de tuin. Het landgoed is dagelijks vanaf 8.00 uur tot zonsondergang geopend. Ook kerstbomen (met kluit) die niet bij Duivenvoorde gekocht zijn, zijn welkom!

  Tip
  Volgend jaar dezelfde boom weer mee naar huis nemen? Bevestig er een (weerbestendig) labeltje of strikje aan. Dan weet u volgend jaar nog wat uw boom was!

  Meer info
  Voor meer informatie kunt u terecht bij de landgoedopzichter dhr. D. de Vlieger,  d.devlieger@kasteelduivenvoorde.nl of 06 11126939 (tijdens kantooruren).

     

  Deel deze pagina