Kerstbomen in de aanbieding

zondag 17 december 2017
 • Heeft u nog geen kerstboom in huis? Wij hebben nog een aantal schitterende bomen in de aanbieding. Bijvoorbeeld Nordmann van 2 meter voor 30 euro en Servische sparren van 2 meter voor 20 euro (zonder kluit).

  Zelf uitgraven
  Voor een mooie Fijnspar, Nordmann, of Servische spar kunt u op Duivenvoorde terecht. Ook hulst, maretak en ander kerstgroen uit eigen park is per bosje verkrijgbaar. En, extra leuk voor de kinderen, u mag de boom zelf uitgraven! Spades en kruiwagens zijn op het landgoed aanwezig. Neem wel zelf handschoenen en eventueel laarzen mee.

  Thuisbrengen
  Wilt u wel een mooie kerstboom maar heeft u geen geschikt vervoer? Wij kunnen de boom eventueel bij u thuisbrengen. Voor meer informatie hierover kunt u terecht bij de landgoedopzichter dhr. D. de Vlieger,  d.devlieger@kasteelduivenvoorde.nl of 06 11126939 (tijdens kantooruren).

  Openingstijden 
  De kerstboomverkoop start op woensdag 6 december. Op maandag t/m vrijdag vanaf 9.00 uur in de morgen en zaterdag/zondags vanaf 10.00 uur. De tuin is niet verlicht dus bij avondschemer/donker (16.30u) is er geen verkoop meer.

  Terug naar nieuws

  Deel deze pagina