Standhouders voor 'Duivenvoorde in kerstsfeer' gezocht

donderdag 9 november 2017
 • Standhouders gezocht
  Voor Duivenvoorde in kerstsfeer, het sfeervolle en authentieke kerstevenement op 16 en 17 december op Duivenvoorde, zijn wij nog op zoek naar standhouders. We zoeken naar mensen met ambachtelijk-regionale producten die graag op een of beide dagen aanwezig willen zijn op de kerstmarkt. Heeft u interesse of wilt u graag wat meer informatie? Neem dan contact op met Merel IJsbrandij via activiteiten@kasteelduivenvoorde.nl.

  Knusse kerstmarkt
  Zowel het landgoed als het kasteel worden met prachtige kerstbomen, een knusse kerstmarkt en fonkelende kerstdecoraties omgetoverd tot een waar kerstsprookje met activiteiten voor jong en oud. Duivenvoorde in kerstsfeer vindt plaats op zaterdag 16 en zondag 17 december van 12:00 - 17:00 uur.

  Voor het actuele programma en tickets kijkt u hier.

   

  Terug naar nieuws

  Deel deze pagina