Seasons op Duivenvoorde: herfst

donderdag 12 oktober 2017
 • Het landgoed heeft zich in dit jaargetijde in kleurige herfstkledij gestoken. De meidoorn heeft het witte voorjaarskleed verruild voor een rood gewaad, terwijl de tulpenboom voor helgeel heeft gekozen. Alle bomen wedijveren om aandacht.

  Paddenstoelen en pompoenen
  Onder de bomen is ook veel kleurigs te zien. Paddenstoelen in allerlei vormen, kleuren en maten. Dan zijn er ook nog felgekleurde pompoenen te koop die niet alleen geschikt zijn voor de sier. Denkend aan soep? De rode Amerikaanse rivierkreeft heeft zich inmiddels in de wateren rond het kasteel gevestigd.

  Op pad in het park
  U kunt dit alles met eigen ogen bewonderen onder leiding van de boswachter, die allerlei waardevolle informatie geeft over het park, flora en fauna. Kiest u ervoor om zelf op pad te gaan dan is de app Buiten op Duivenvoorde aan te raden. Deze zorgt ervoor dat een herfstwandeling op Duivenvoorde een echte belevenis wordt.

  Terug naar nieuws

  Deel deze pagina