Kaarslichtrondleidingen op Duivenvoorde

dinsdag 10 oktober 2017
 • De jaarlijkse avondrondleidingen op Duivenvoorde waarbij alle kamers verlicht zijn door kaarslicht, vormen ook nu weer de afsluiting van het museumseizoen. Een traditie waar ieder jaar door velen naar wordt uitgekeken.

    

  Sprookjesachtig en sfeervol
  Honderden kaarsjes zorgen voor een sprookjesachtige sfeer, die doet denken aan vervlogen tijden. De kaarslichtrondleidingen die ongeveer een uur duren worden besloten met een concertje in de eetkamer, waarna een drankje wacht in de prachtige Marotzaal.

  Tijden en tickets
  De kaarslichtrondleidingen vinden plaats op de avonden van donderdag 2 en vrijdag 3 november. De eerste rondleiding start om 19.00 uur, de laatste om 21.45 uur. Reserveren via de website is noodzakelijk om verzekerd te zijn van deelname.

  Terug naar nieuws

  Deel deze pagina