Halloween op Duivenvoorde griezelig geslaagd!

maandag 30 oktober 2017
 • Het werd voor het eerst gevierd op Duivenvoorde, maar het was alsof het nooit anders was: Halloween op Duivenvoorde. Op zondag 29 oktober kwam het kasteel, met het landgoed als griezelig decor, tot leven met spoken, griezelaars en ander gespuis. Want waar kun je nu beter griezelen dan in een eeuwenoud kasteel?!

     

  Griezels en luguber personeel, enge muziek, spoken en ander gespuis in het park, spooktochten, eeuwenoude kasteelkamers vol spinrag, nachtdieren, enge schminkkunstwerken, pompoenen, Halloweenknutsels, griezelverhalen, een kampvuur... Het was er allemaal!

  Veel dank aan alle dappere bezoekers, met in het bijzonder alle kinderen die zo eng verkleed waren, die hun hand niet omdraaiden voor een bezoek aan het spookkasteel. En veel dank aan alle geweldige vrijwilligers (voor én achter de schermen)!

  Foto's

  Nog even nagriezelen? Bekijk hier alle foto’s (door René Zoetemelk) terug!

   

  Terug naar nieuws

  Deel deze pagina