Griezelen op Kasteel Duivenvoorde

woensdag 11 oktober 2017
 • Vier Halloween in stijl op het eeuwenoude landgoed

  Voor het eerst wordt Kasteel Duivenvoorde omgetoverd tot een waar spookkasteel. Het kasteel, met het landgoed als griezelig decor, komt op zondag 29 oktober tot leven met spoken, griezelaars en ander gespuis. Halloween op Duivenvoorde is bedoeld voor moedige kinderen vanaf 4 jaar (met hun ouders). Wie durft?!

  Griezelen in het kasteel
  Beschik jij over stalen zenuwen? Kom verkleed in jouw engste (Halloween)kostuum en ga op avontuur in het kasteel! Dool rond door de schaars verlichte gangen en kasteelkamers in griezelsfeer. Laat je gezicht spooky schminken voordat je op de foto gaat. En te midden van spinnen en andere griezels worden, voor verschillende leeftijdsgroepen, filmpjes vertoond en spannende verhalen verteld. Wie de trap in het kasteel op durft is niet zo maar weer beneden!

  Op spooktocht in het park
  Lopen de rillingen je nog niet over de rug? Ga dan buiten in het park op avontuur! Volg samen met een IVN-natuurgids een wandeling en spot schemerdieren in het park. Kleine kinderen (4-8 jaar) die niet bang zijn doen een zoektocht. Grote kinderen (8-12 jaar) gaan op het landgoed op spookjacht. Of kom enge Halloweengriezels knutselen in de werkschuur, geniet van muziek van Trio Panville en koop jouw mooiste pompoen bij de pompoenenverkoopshow. Er wordt een drankje en een hapje geserveerd en bij vertrek is er een snoeptraktatie. Hof van Duivenvoorde bereidt op Halloween geïnspireerde gerechten (tegen betaling).

  Tijden en tickets
  De poorten van het park openen om 15:30 uur; het kasteel is open van 16 tot 19 uur. Tickets worden verkocht via onze webshop en kosten voor kinderen t/m 12 jaar €2,50; voor kinderen van 13 t/m 16 jaar €3,75; en voor volwassenen €7,50. Indien er op de dag zelf nog tickets beschikbaar zijn, dan worden deze bij de entree verkocht (uitsluitend pinbetaling). Houd de website in de gaten.

  Terug naar nieuws

  Deel deze pagina