Uitbreiding Duivenvoorde-app

vrijdag 1 september 2017
 • De app Buiten op Duivenvoorde wordt uitgebreid met twee themaroutes. Binnenkort zullen de nieuwe routes ‘Flora en fauna’ en ‘Gebouwen’ naast de al bestaande routes ‘Verhalen’ en 'Familiewandeling' in de gratis app beschikbaar zijn. De nieuwe routes worden gelanceerd op 8 september tijdens de opening van bezoekerspaviljoen Hof van Duivenvoorde.

  Nieuwe themaroutes
  De app Buiten op Duivenvoorde, die gratis te downloaden is, heeft straks vier themaroutes. Met de nieuwe route ‘Flora en fauna’ ontdekt u alles over de flora en fauna in het park. Wat is bijvoorbeeld de oudste boom in het park? Welke bijzondere vogels kunt u spotten op het landgoed en waar vindt u de stinzenplanten? En waar is toch dat kippeneiland?

  De tweede nieuwe themaroute vertelt u alles over de bijzondere gebouwen die u op het adellijk landgoed tegenkomt. Wat is bijvoorbeeld het verhaal achter het jachtopzienershuis? En hoe oud is het oudste gebouw op het landgoed eigenlijk?

  Op pad met Ridder Jan
  Naast de drie themaroutes heeft de app voor families het speciale familiespel. Onder begeleiding van Ridder Jan verkent u samen met uw (klein)kinderen het landgoed. Door spelletjes te doen en opdrachten uit te voeren ontdekken jullie meer over de bijzondere dieren, personen en gebouwen die er te vinden zijn en waren.

  Gratis te downloaden
  De nieuwe themaroutes worden gelanceerd tijdens de opening van het bezoekerspaviljoen Hof van Duivenvoorde. De app is gratis te downloaden en is beschikbaar voor Android en iOS (Apple). 

  Terug naar nieuws

  Deel deze pagina